Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei satış hedefini açıkladı! Samsung ve Apple tedirgin

Huawei satış rakamları ve beraberinde gelen büyüme ile birlikte rakiplerine göz dağı veriyor. Son birkaç çeyrektir telefon satış rakamları itibariyle Apple’ı geçen şirket, Samsung ile arasındaki farkı da her geçen kapatıyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Huawei satış rakamı 200 milyonu aşıyor

Huawei geçtiğimiz günlerde ekrana gömülü kameraya sahip ilk telefonu olan Nova 4’ün duyurusunu gerçekleştirdi. Etkinlikte konuşan Huawei mobil bölüm başkanı He Gang, 25 Aralık tarihi itibariyle 2018 yılındaki akıllı telefon satışlarının 200 milyonu aşacağını belirtti.

Huawei satış adeti
Huawei satış adeti

Temmuz ayında 100 milyonu geçen Huawei’in Amerika ve Kanada başta olmak üzere bazı önemli pazarlarda uygulanan yasaklara rağmen yılın ikinci yarısında elde edilen ikinci bir 100 milyonluk satış gerçekten takdire şayan.

Yılın son çeyreğine girerken Hauwei ve Apple arasında geçen ikincilik yarışını kimin kazanacağını bizde merak ediyoruz. Apple genel anlamda son çeyrekte hem yeni iPhone’lar hem de tatil sezonuyla birlikte satışları önemli ölçüde artırıyor. Ancak bu defa durum farklı görünüyor, zira iPhone XS, XS Max ve özelikler XR satışları hiç de istenilen seviyede değil. Dolayısıyla son çeyrekte Huawei ikincilikteki yerini korumaya devam edebilir.

 

Huawei Mate 10 Pro için Android 9 Pie güncellemesi başladı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu