Güncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Book Go Piyasaya Sürüldü! Özellikleri Ve Fiyatı Belli Oldu

Akıllı telefon pazarının lideri Güney Koreli şirket şimdi de Samsung Galaxy Book Go adındaki bilgisayar modelini karşımıza çıkardı.

Aylardır akıllı telefon modelleri ile gündemimizden düşmeyen Güney Koreli şirketten yeni haberler geliyor. Ülkemiz de dünya da milyonlarca kullanıcıya sahip olan şirket akıllı telefon ve tablet modellerinden sonra şimdi de yeni bir bilgisayar duyurdu. Milyonların dikkatini yine çekmeyi başaran şirket yeni bilgisayarı ile de sürükleyici bir deneyim sunmaya çalışacak. Yeni bilgisayar Samsung Galaxy Book Go olarak duyurulurken bilgisayarın 4G ve 5G varyantlarının da olduğu ortaya çıktı. Şık ve ince tasarımı ile rakiplerini kıskandıracak olan bilgisayar modeli epey satacak gibi görünüyor.

Yeni bilgisayar modelini Snapdragon 8cx/7c ile piyasaya süren Güney Koreli dev yine kusursuz deneyim sunmayı vadediyor. Bu sabah saatlerin de satışlara sunulan bilgisayarın özellikleri de nihayet açıklandı.

"<yoastmark

Samsung Galaxy Book Go Özellikleri

Öncelikle bilgisayarın hem 4G hem de 5G varyantlarına sahip olacağını belirtelim. 1080×1920 piksel çözünürlüğe sahip Full HD ekran ile piyasaya sürülen bilgisayar 14 inç TFT ekrana sahip. 4G varyantı Adreno 618 grafikleriyle birlikte 8nm Snapdragon 7c Gen 2’ye sahip olan bilgisayarın 5G varyantı ise 7nm Snapdragon 8xc Gen 2.5 çipine sahip. Her iki varyantta da 6GB / 8GB LPDDR4x RAM desteği yer alıyor. Depolama için 64GB ve 128GB gibi seçenekler sunan bilgisayar Windows 10 Home/Pro ile çalışıyor. Cihaz da 2×1.5W stereo hoparlörler yer alıyor. 25W hızlı şarjı destekleyen 42.3Whr pil bulunuyor. Ayrıca cihaz 18 saate kadar pil kullanım süresi sunuyor. Cihazın 4G fiyat etiketi 349 dolar olarak belirlendi. 5G varyantı sonbahar aylarında satışlara açılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu