GenelGüncel Teknoloji HaberleriSosyal MedyaTeknoloji

Instagram en çok beklenen özelliğine kavuşuyor

Dünyanın en çok kullanıcısı olmasa da en popüler sosyal ağı Instagram yeni özelliği ile oldukça beğenilecek diye düşünüyoruz. Zira bu özellik kullanıcılar tarafından oldukça bekleniyordu. Bundan böyle anasayfanıza artık bir konu ile ilgili galeri şeklinde fotoğraflar atabileceksiniz ve kullanıcılar bunları tek tek görüp beğenebilecek. Tek bir yorum sayfasında ise bu fotoğrafları yorumlayabilecekler. Galeri adı verilen bu uygulama sayesinde oldukça farklı bir kullanıcı deneyimine sahip olacağımız ise ortadaki en önemli gerçek.

Instagram
Instagram

Instagram Galeri Nedir?

Resmi olmayan kayıtlara göre, sosyal medya uygulamasına Hikayeler özelliği geldiğinden beri beğenme sayıları %30 seviyelerinde gerileme oldu ve kullanıcıların artık uygulamayı Snapchat gibi kullanamaya başladıkları bildirilmeye başlandı. Bu süreçten rahatsız olan yöneticilerin böyle bir güncelleme ile kullanıcıların beğenme rakamlarını daha da geliştirmek istiyor olabilir diye düşünüyoruz.

Mark Zuckerberg’in büyük ve geniş vizyonu sayesinde alınan bu sosyal ağın bu seviyelere geleceğini hiç tahmin etmemiştik. Geçtiğimiz günlerde Snapchat‘i de satın almak isteyen Zuckerberg’in olumsuz bir sonuca imza atması ve elindeki sosyal medya gücü ile Snapchat‘in kullanıcılarını almaya çalıştığına hep birlikte şahit oluyoruz. Bu savaş nereye gider ne olur bilemiyoruz ama önümüzdeki dönemde sosyal medya uygulamalarında birçok şeyin değişeceğini ve farklı güncellemeler ile farklı kullanıcı deneyimlerine sahip olacağımızı düşünüyoruz. Mark Zuckererg‘in bu noktada tekel haline gelmeyeceğinin garantörü ise Snapchat ve Twitter oluyor…

Sanal Gerçeklik ve Porno

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu