Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Mate 50 Renkleri ile Fark Yaratacak

Huawei’nin yarın tanıtılacak olan Huawei Mate 50 ailesi hakkında bilgiler geldi. Telefon farklı renk seçenekleri ile dikkat çekecek.

Huawei, 6 Eylül yani yarın Huawei Mate 50 serisinin etkinliğini düzenleyecek. Bu etkinlikte şirket, XMAGE, pil ömrü ve iletişim teknolojileri gibi birkaç yeni teknolojiyi tanıtacak. Huawei Mate 50, Mate 50 Pro, Mate 50E ve Mate 50 RS dahil olmak üzere dört model tanıtacak olan firma her segmente hitap edecek.

Snapdragon 778G ile birlikte gelen Huawei Mate 50e hariç diğer tüm modellerde Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti kullanılacak. Bugün ise telefonun farklı renk seçenekleri ile fark yaratacağı ortaya çıktı. Sızıntılara göre telefonda beş farklı renk seçeneği yer alacak. Bu seçenekler arasında mor, gümüş, siyah, turuncu ve mavi renk seçeneği yer alacak. Bir aksilik olmaz ise turuncu renk seçeneği deri ile gelecek.

Mate 50 serisinin fotoğraflarından yola çıkarak mor versiyonu oldukça narin, zarif ve çevik olacak. Yani bu renk Apple’ın iPhone 14 serisinin mor versiyonu kadar kötü görünmeyecek. Diğer modeller ise sınırlı sayıda satışa sunulacak.

Huawei Mate 50

Bugün yayınlanan posterine bakılırsa, kamera modülü yuvarlak altın bir yüzükle geliyor. Şirketin yüzükle ilgili bir tür duyuru yapmasını bekliyoruz. Mate 50 serisi, klasik arka yıldız halka tasarımına devam edecek. Ayrıca Mate 50 serisinin bir diğer beklentisi de yeni uydu iletişim teknolojisi. Bu seride belki de sadece Pro modelde uydu bağlantısı yer alabilir. 4G desteği ile gelecek olan bu telefonlara bir kılıf yardımı ile eSIM aracılığıla 5G desteğinin eklenmesi bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu