Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei Mate 10 resmi videosu yayınlandı

Huawei Mate 10 resmi videosu yayınlandı. Huawei geçtiğimiz günlerde tanıtım tarihini açıkladığı bir sonraki amiral gemi telefonu için tanıtımlara başladı. Şirket ilk olarak YouTube kanalı aracılığıyla bir video yayınlandı.

Mate 10 için yayınlanan videoda telefonun kamera özelliklerine vurgu yapılıyor. Mate 10 selefi Mate 9 gibi çift arka kameraya sahip olacak. Bir kez daha Leica imzası taşıyacak kameralar dikey şeklinde konumlandırılırken, kameralar çift tonlu LED flaş ve lazer odaklanma sensörü ile destekleniyor. Dahası çift arka kameraların çözünürlüğü de netlik kazanmış durumda.

Huawei Mate 10 resmi videosu
Huawei Mate 10 resmi videosu

Mate 10’daki çift kameralar Mate 9 ve Huawei P10 serisi modellerde olduğu gibi 12 megapiksel (RGB sensör) + 20 megapiksel (tek renkli sensör) çözünürlüğünde olacak. Her ne kadar aynı çözünürlükte kameralar kullanılacak olsa da, kamera tarafında diğer önemli geliştirmeler bekleniyor.

16 Ekim’de Münih’te düzenlenecek bir etkinli kapsamında tanıtılacak telefona 6 inç büyüklüğünde 18:9 formatında 2.160 x 1.080 piksel çözünürlüklü ekran eşlik edecek. Telefonun işlemci biriminde ise sekiz çekirdekli Kirin 970 yer alacak.

Huawei Mate 10 resmi videosu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu