Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Uygun Fiyatlı Katlanabilir Telefonlar Geliştiriyor

Yeni bir rapora göre Samsung uygun fiyatlı Galaxy A serisi katlanabilir telefonlar geliştiriyor. Bunlar Galaxy A Fold ve Galaxy A Flip.

Samsung, katlanabilir akıllı telefon segmentinin zirvesindeki konumunu sürdürmeyi hedefliyor.  Güney Koreli teknoloji devi  Galaxy Z Fold/Flip modellerine daha ucuz alternatifler geliştiriyor. Yeni bir rapora göre Samsung uygun fiyatlı Galaxy A Fold ve Galaxy A Flip modelleri için çalışmalara başlamış durumda.

Samsung şu anda katlanabilir akıllı telefon pazarının yaklaşık %80’ini  elinde bulunduruyor. Fakat rakipler her geçen gün daha fazla modelle bu segmente dahil oluyor. Dolayısıyla yakın bir dönemde Samsung’un pazar payında düşüşler gözlenebilir. Nitekim Huawei P50 Pocket katlanabilir telefon pazarında Samsung modellerine karşı büyük bir başarı elde etmiş durumda.

Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4

Samsung Uygun Fiyatlı Katlanabilir Telefonlar Hazırlıyor

Samsung’un son duyurduğu katlanabilir telefonlar olan Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 1800 ila 1.200 dolar seviyesinden satışa sunuldu. Galaxy A serisi katlanabilir telefonlarla birlikte özellikle dikey katlanabilen modelde fiyatın 765 dolar seviyesine çekilmesi hedefleniyor.

Samsung, daha ucuz bir katlanabilir telefon elde etmek için büyük olasılıkla yonga seti ve kamera başta olmak üzere bazı bileşenleri kırpacak. Evet telefonlar katlanabilir yapıda olacak, fakat mevcut Galaxy Z serisindeki premium özelliklerden yoksun olacak.

Peki sözünü ettiğimiz uygun fiyatlı bu katlanabilir telefonları ne zaman göreceğiz. Güney Koreli ET News sitesine göre Galaxy A serisi katlanabilir telefonlar 2024 yılında tanıtılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu