Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme 8 5G Serisi Tozu Dumana Katacak! Onaylandı

Son haftalarda güncellemeler ile ön plana çıkan realme markası şimdi de realme 8 5G serisi ile tozu dumana katmaya hazırlanıyor.

Her geçen gün teknoloji dünyasında dengeler değişmeye devam ediyor. Akıllı telefon üreticileri birbirinden farklı amiral gemileri ile milyonlara ulaşmaya devam ederken dünyanın önde gelen markaları kasalarını parayla dolduruyor. Xiaomi ve Samsung markaları birbirinden farklı güncellemeler ile telefonlarını ve kullanıcılarını desteklemeye devam ederken rakipleri de boş durmuyor. Apple katlanabilir ekrana sahip iPhone’a ağırlık verirken realme markası da 5G teknolojisine yönelmiş gibi görünüyor. Ünlü marka bugün de yeni bilgiler ile radarlarımıza düştü. realme 8 5G geliyor.

Günümüze kadar farklı telefon modelleri ile karşımıza çıkan ve bizleri oldukça tatmin eden realme markası şimdi de 5G teknolojisine sahip yeni bir telefon serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Telefon Hindistan’da piyasaya sürülmek için onaylanırken milyonlarca kullanıcı da bu gelişme ile heyecanlanacak gibi görünüyor.

"<yoastmark

realme 8 5G ve realme 8 5G Pro Geliyor

Dünyaca ünlü şirket hakkında yeni edindiğimiz bilgilere göre şirket 8 serisinin 5G teknolojisine sahip yeni bir serisi üzerinde çalışıyor. Bizzat şirket tarafından doğrulanan detaylar da cihazın Pro ve standart versiyon olarak yakında Hindistan’da piyasaya sürülmeye devam edileceği bildiriliyor. realme Hindistan tarafından doğrulanan bu gelişme şirketin 5G teknolojisine yöneldiğini bir kez daha kanıtlarken milyonlarca kullanıcı da merakla iki telefonun piyasaya sürülmesini bekliyor.

Standart sürümün MediaTek Dimensity 700 5G ile piyasaya sürülmesi beklenirken 5000mAh kapasiteli bir bataryaya ev sahipliği yapacak gibi görünüyor. realme UI 2.0 arayüzü ile karşımıza çıkacağı inanılan telefon 185 gram ağırlığa sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu