BilgisayarDizüstü BilgisayarGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknolojiWindows

Samsung Galaxy Book Go Teknik Özellikleri ve Fiyatı Sızdırıldı

Samsung tarafından kısa bir süre içinde tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Book Go bilgisayarın teknik özellikleri ve fiyatı sızdırıldı.

2021 yılına hızlı bir giriş yapan firma akıllı telefon pazarında yeni ürünlerini geliştirmeye ve tanıtmaya devam ediyor. Firma akıllı telefon dışında yeni Samsung Galaxy Book Go dizüstü bilgisayar serisini kısa bir süre içinde tanıtacak. Cihaz hakkında çeşitli sızıntılar gelmeye devam ediyor. Cihazın teknik özellikleri ve satış fiyatı sızdırıldı.

Samsung Galaxy Book Go Teknik Özellikleri ve Satış Fiyatı

Cihaz 14 inç IPS LCD panel ile gelecek. Ekran Full HD çözünürlüğe ve 300 nit maksimum parlaklığa sahip olacak. Dizüstü bilgisayar 2.55Ghz saat hızına sahip sekiz CPU çekirdeği bulunan Qualcomm Snapdragon 7c yonga seti ile gelecek. Cihazın 4GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı bulunacak. Cihazın aynı zamanda MicroSD yuvası ile dahili depolama alanını genişletmek mümkün. Bilgisayar arkadan aydınlatmalı bir klavyeye sahip ve 720p web kamerası bulunuyor. Cihazın bağlantı noktaları ise; LTE, WiFi, Bluetooth 5,1, bir USB 2.0 bağlantı noktası ve bir USB 3.1 Gen 1 bağlantı noktası bulunuyor. Dizüstü bilgisayar hızlı şarjı destekleyen 42,3 WHr pil ile geliyor. Firma tarafından bilgisayarın tek şarjla 48 saat kesintisiz kullanım imkanı sunacağı iddia ediliyor.

Samsung Galaxy Book Go

Cihaz Windows 10 işletim sistemi yüklü olarak gelecek. Gelen sızıntılara göre cihazın çeşitli varyantları olacak. Cihazın LTE sürümü 550 dolardan satışa çıkacak, LTE olmayan sürüm ise 349 dolardan satılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu