Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriOnePlus

İşte OnePlus 6 Almanız İçin 5 Neden!

OnePlus 6 tanıtımı üzerinden bir ay geçti. Telefon sahip olduğu donanım özellikleri ve fiyatıyla gündemden düşmüyor. Çin, Amerika ve Avrupa’da birçok ülkede kullanıcılarla buluşan OnePlus6 şirketin uygun fiyatlı amiral gemi telefon serisini en iyi yansıtan model olarak dikkat çekiyor. Sizde bu telefonu almak istiyorsanız  haberimiz tam size göre.İşte OnePlus 6 almanız için 5 neden..

Fiyat performans telefonu..

OnePlus 6 sistem ve tasarım özellikleri göz önüne alındığında kendi kategorisindeki amiral gemi telefonlardan çok daha düşük bir fiyata sahip.  Sadece geçtiğimiz gün satışa sunulan Zenfone 5Z, OnePlus 6’dan 40 € daha ucuz.   OnePlus 6’nın bu denli tercih edilmesinin belki de en büyük nedenlerinden birinin fiyatı olduğunu söyleyebiliriz.

En güncel yazılıma sahip olması..

Google’nin Android P beta test programında bulunan telefonlardan bir tanesi de OnePlus 6. Telefon, Android P sürümünü alacak cihazlardan biri olacak ve yazılım noktasında sizi epey bir süre tatmin edecektir.

Bir kulaklık girişine sahip..

Amiral gemi katili olarak adlandırılan OnePlus 6 modeli kulaklık girişine sahip. Yeni tanıtılan amiral gemi modellerinde her ne kadar kulaklık girişi olmasa da OnePlus, kullanıcılarının çoğunluğunun standart kulaklık kullanmak istediklerini biliyor.

Hızlı şarj özelliği..

OnePlus 6, önceki OnePlus telefonlarında olduğu gibi, şirketin tescilli Dash Charge teknolojisini kullanıyor ve böylece  3,300mAh bataryayı hızlı bir şekilde şarj edebiliyor.Yapılan testlerde telefonun şarj cihazının pili yarım saatte yarısını ya da bir saatten fazla bir süre içinde sıfırdan yüzde 100’e kadar şarj edilmesini sağlar.

OnePlus 6 Almanız
OnePlus 6 Almanız

Daha yeni bir OxygenOS..

OnePlus’un Android tabanlı OxygenOS işletim sistemi akıllı telefonunuzda aynı uygulamanın birden fazla örneğini çalıştırmanızı sağlar. Face Unlock özelliğine sahip olan OxygenOS daha birçok özelleştirmeyle çok hoşunuza gidecek.

OnePlus 6 satış rakamı açıklandı! OnePlus bayramı yaşıyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu