Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknolojiVideo İncelemeler

OPPO Find N İnceleme! Son Ekran Bükücü Geldi

Bugün katlanabilir ekranlı telefon pazarını kökünden değiştirecek olan OPPO Find N inceleme videosu ile karşınızdayız. Sanki uzaydan geldi…

Akıllı telefon pazarında son dönemde katlanabilir telefonlar oldukça ilgi görmeye başladı. Hatta dün yaptığımız haberde katlanabilir telefon fiyatları düşecek müjdesini de sizlerle paylaştık. Bugün ise katlanabilir telefon pazarının tüm “bug’larını” ortadan kaldıran OPPO Find N inceleme videosu ile karşınızdayız. Bu inceleme açıkçası ön inceleme oldu ve telefon pazara sunulduğunda çok daha detaylı bir incelemeyi de sizlerle paylaşacağımıza söz veriyoruz.

Katlanabilir ekranlı telefonların kronik problemleri vardır. Bunlardan birisi menteşe sistemidir. Bildiğiniz üzere katlanabilir telefonların menteşeleri birbiri ile tam örtüşmez. Telefonun çerçeve kısımları birbirine değse bile en iç kısımda boşluk kalır, kalırdı. OPPO bu soruna kesin bir çözüm getiriyor ve yeni bir menteşe sistemi ile ekranın tam olarak her yerde birbirine kapanmasına izin veriyor.

Bir diğer sorun ise ekranın katlandığı yerinde oluk şeklinde bir deformasyon olmasıydı. OPPO Find N serisi ile bu sorunun da önüne geçiyor ve oluğu %80 oranında azaltıyor. Videoda da göreceksiniz bu sorun artık gözle görülemeyecek kadar küçük bir sorun haline gelmiş durumda. Açıkçasını söylemek gerekirse OPPO yeni neil Find N serisi ile katlanabilir ekranlı telefon pazarını büyük değiştirecek. Biz telefonun iç ekranında kullanılan selfie kamerasının ekran altı kamera teknolojisine sahip olacağını düşünüyorduk ama öyle değil. Ekran içine Dot Display adı verile bir yapı ile yerleştirildiğini görüyoruz. Bir ufak eleştirimiz ise 33W hızlı şarj konusunda olacak. OPPO’nun 125W hızlı şarj desteğini de bu telefonda bekliyorduk; ama tüm bu özellikler OPPO Find X4 serisine kalmış durumda.

Şimdi daha fazla uzatmayalım ve sınırlı şartlar altında çektiğimiz OPPO Find N inceleme videosunu birlikte izleyelim

OPPO Find N Teknik Özellikler

  • İçeride 7,1 inç boyutunda, dışarıda ise 18:9 formatında 5,49 inç büyüklüğünde ele tam oturan ekran. İç ekran 120Hz destkli LTPO ekran ve vbu ekran 1.000 nits parlaklığa kadar da çıkabiliyor.
  • Snapdragon 888 yonga seti
  • 512GB UFS 3.1 Destekli Hafıza
  • 12GB LPDDR5 RAM
  • Arkada 50 megapiksel Sony IMX766 ana, 16 megapiksel Geniş açı ve 8 megapiksel TeleFoto Kamera
  • 4.500 mAh pi ve 33W hızlı şark desteği, 15W AirVOOC desteği, 10W ters şarj
  • Stereo Hoparlör
  • Gorilla Glass Victus koruma
  • 200.000’de fazla açılıp kapanmaya dayanıklı menteşe sistemi

OPPO Find N İnceleme Videosu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu