Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Popüler mesajlaşma uygulaması Telegram yeni güncelleme aldı!!!

Son zamanların popüler mesajlaşma uygulaması olan Telegram yeniliklere doymuyor. Şirket bugün uygulamanın yeni sürümü 5.1’i yayınladı

Telegram, Whatsapp kadar popüler olmasa da diğer rakiplerine göre daha çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması konumuna sahip. Aslında uygulamayı bizlere sevdiren özelliği sık,düzenli ve yeniliklerle dolu güncellemeler ile gelmesi.

Telegram bugün çok kısa sürede yeniden güncelleme alarak 5.15 sürümüne yükseltildi. Güncelleme bizlere,yeniden tasarlanmış profil sayfaları,instagram hikayeler benzeri bir medya taraması ve yakın kişiler 2.0 sürümü ile geliyor. Ayrıca Telegram sevgililer gününü de unutmadı ve animasyonlu aşk temalı emojisini de güncellemeye ekledi.

 

Yeni tasarlanan profil sayfası kısmı değiştirilmiş ve saydamlaşmış bir kullanıcı arayüzü ortaya çıkmış. Aşağı kaydırdığınız zaman daha fazla değişiklik görebilirsiniz. Ayrıca yeni güncelleme ile beraber profil kısmında paylaşılan fotoğraf koleksiyonu, fotoğraflara, videolara, dosyalara ve bağlantılara anında erişmenizi sağlayan yeni bir sekme eklenmiş.Bir fotoğraf ya da video bölümüne girdiğiniz zaman tıpkı instagram ve Snapchat hikayeleri gibi sağ sola kaydırma özelliği getirilmiş. Tam değişiklik listesi aşağıdaki gibidir:

V5.15’teki yenilikler
Yeni Profiller, Hızlı Medya Görüntüleyici ve Yakındaki Kullanıcılar 2.0

  • Paylaşılan ortama doğrudan yeniden tasarlanmış profil sayfalarından erişin.
  • Profil resimlerini büyütmek için aşağı çekin.
  • Sol veya sağ kenarlarına dokunarak fotoğraflar arasında gezinin.
  • Hemen genişletmek için sohbet ortağınızın profil resmine dokunun.
  • Profilinizi ‘Kişiler’> ‘Yakındaki Kişileri Ekle’ bölümünden bölgenizdeki diğer kişiler tarafından görülebilir yapın ve yeni arkadaşlar edinin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu