Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mix Fold 3 İçin Tarih Verildi, Telefon İnanılmaz Görünüyor

Xiaomi heyecanla beklediğimiz katlanabilir telefonu için tarih verdi. Xiaomi Mix Fold 3, 14 Ağustos tarihinde tanıtılacak.

Pek çok sızıntının ardından Xiaomi, şirketin bir sonraki katlanabilir telefonu olan Mix Fold 3 ‘ün 14 Ağustos’ta Çin’de piyasaya sürüleceğini onayladı. Ayrıca telefonun tasarımını ortaya koyan görsellerini de yayınladı.

Xiaomi CEO’su Lei Jun, telefonun hem hafif hem de yapı ve teknoloji gibi bir dizi temel teknoloji alanında Xiaomi’nin yeni atılımları olacağını söylüyor. MIX Fold 3, katlandığında yalnızca 11,2 mm incelik sağlayan yenilikçi bir mikro su damlacıklı menteşe ve istifleme teknolojisi kullandı.

Şirketin CEO’su, Xiaomi’nin MIX Fold 3’ün geliştirilmesine sıfırdan başladığını ve orijinal noktadan yeniden yapılandırdığını söyledi. Menteşe söz konusu olduğunda, Xiaomi mühendislerinin sürekli çabalarıyla mevcut teknoloji ve işçiliğin en uygun çözümünü bulduklarını da sözlerine ekledi.

Xiaomi MIX Fold 3, çığır açan menteşe yeniliği ile “uzay için teknoloji” kullanarak endüstrinin mevcut teknoloji yolunu tamamen alt üst ediyor, bu nedenle hem ince hem de hafif, katlanır ekran için yeni bir standart yaratıyor.

Posterler aynı zamanda siyah için deri sırtı ve cam sırtlı versiyonun altın renginde geleceğini doğruluyor. Ayrıca ana ve periskop telefoto kamera için LEICA VARIO-SUMMICRON lens, f/1,8 – f/2,9 diyafram açıklığını gösterir.

Daha önceki söylentilere göre telefonda 3.2X portre kamerası ve 5X periskop telefoto kamera yer alacak. 67W kablolu hızlı şarjın yanı sıra 50W kablosuz şarjı da sahip olacak telefonun işlemci biriminde beklendiği gibi Snapdragon 8 Gen 2 olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu