Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTablet

CES 2017: ZTE çift kameralı Blade V8 telefonu duyurdu

CES 2017 etkinliğinde ürün tanıtımları sürüyor. Bu defa ZTE şık tasarımı ve çift kamerasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Blade V8 modelini resmen duyurdu.

Şık tasarımlı çift kameralı Blade V8

Telefon öncelikle farklı görünen dış tasarımıyla dikkat çekiyor. Elmas kesimli metal bir kasaya sahip olan telefonun ön bölümünde ekran üzerine yerleştirilen 2.5D kavisli cam yer alıyor.

Blade V8

Daha çok genç kullanıcıları hedefleyen telefonda 13 megapiksel ve 2 megapiksel çözünürlüklü çift kamera yer alıyor. Düşük çözünürlüklü kamera daha çok 3D çekimlerde, bokeh (odak noktası dışında kalan bölümleri bulanıklaştırma), derinlik algısı ve diğer efektler için destekleyici rol üstleniyor.

Blade V8 akıllı telefona 5.2 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekran eşlik ediyor. Sekiz çekirdekli Snapdragon 435 işlemcisinden güç alan telefonun bellek birimi 2 GB RAM/16 GB depolama ve 3 GB RAM/32 GB depolama şeklinde karşımıza çıkıyor.

Telefonun diğer özellikleri ise 2.730 mAh kapasiteli pil, FM radyo, Android 7.0 ve 4G LTE şeklinde. Blade V8 şubat ayında satışa sunulacak. Ancak telefonun fiyat bilgisi henüz açıklanmış değil.

blade-v8

>>İlginizi çekebilir; Xiaomi Mi TV 4 ile sınırları zorluyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu