Akıllı BileklikAkıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Giyilebilir Cihazlar Pazarında Türkiye’de Bir Numara!

Huawei giyilebilir cihazlar kategorisinde her geçen gün daha iddialı bir noktaya geliyor. Bir numara olan Huawei rakiplerihle farkı açıyor

Huawei giyilebilir cihazlar pazarında büyümeye devam ediyor. Akıllı telefon pazarında, ambargolar sonrası sendeleyen Huawei, söz konusu giyilebilir ürünler olduğunda ilk sıralaya doğru emin adımlarla ilerliyor. Huawei son olarak ülkemize Huawei Watch GT 3 Pro serisini getirdi. Akıllı saat 46 mm ve 43 mm şeklinde iki boyutla satışa sunuluyor. Kordon ve kasa çeşitliliği ise deri-spor, titanyum ve seramik şeklinde.

Huawei Giyilebilir Cihazlar Pazarında Türkiye Birincisi

Huawei’in yeni nesil akıllı saat için düzenlediği etkinlikte giyilebilir ürün pazarına ilişkin önemli veriler açıklandı. Huawei Türkiye Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Müdürü Kaan Arlı’nın yaptığı açıklamaya göre Huawei, mevcut durumda Türkiye’deki giyilebilir cihaz segmentinde lider üretimi konumunda. 2022 mart ayı GFK verilerine göre Huawei en yakın rakibine yüzde 3’lük bir fark atmış durumda.

Huawei’in mevcut ürün yelpazesi göz önüne alındığında bu farkın her geçen çeyrekte daha da artması bekleniyor. Halihazırda Huawei’in pek çok fiyat segmentinde akıllı saat ve bileklik çözümleri kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Şirketin Huawei Watch GT ile başladığı akıllı saat serüveni son olarak Huawei Watch GT 3 Pro ile taçlandırıldı. Özellikle 2020 yılında tanıtılan Huawei Watch GT2 Pro mevcut fiyatı da göz önüne alındığında hala en çok satan akıllı saatlerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Huawei akıllı saatler ilk etapta uzun pil kullanım süreleriyle popüler oldular. Fakat gelinen noktada uzun pil süresinin yanında saatlerin fonksiyonellikleri, tasarım ve malzeme kaliteleri de çok konuşuluyor.

https://www.teknoburada.net/2022/05/23/huawei-watch-gt-3-pro-turkiye-fiyati-aciklandi/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu