Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy S8 tasarımı netleşti!

Yılın en çok beklenen telefonlarından biri olan Samsung Galaxy S8 bu defa kılıf içerisinde görüntülendi. Ghostek.com adlı site Galaxy S8 için kılıf satışını başlattı. Su geçirmez bir yapıda olan kılıfın 60 dolar. Şu an için bizi kılıftan ziyade telefonun sahip olduğu tasarım detayları daha fazla ilgilendiriyor.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 sızdırıldı!

Kılıf içerisinde yer alan  telefon bir süredir Galaxy S8 modeline ilişkin yayınlanan görüntüleri onaylar nitelikte. Kavisli bir ekrana sahip olacak telefonun alt bölümünde bu defa fiziksel home butonu yer almayacak. Parmak izi sensörünün ekran altına yerleştirilmiş olduğu tahmin ediliyor. Her zaman üstte görmeye alıştığımız Samsung logosu ise bu defa alt bölüme taşınmış. Güç ve ses butonları da ayrıca bu defa aynı bölgeye toplanmış.

Galaxy S8

*Daha önce sızdırılan bir görüntü…

Arka bölüm ise aşina olduğumuz bir görünüme sahip. Hafif kamera çıkıntısı  S serisi telefonda yer almaya devam ediyor. Yayınlanan görüntüye göre Galaxy S8’de tek kamera yer alacak. Son olarak metal ve camdan oluşan kasa yapısının telefonda yer almaya devam edeceğini görüyoruz. Samsung yeni nesil tepe modelini şubat sonunda düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde resmen duyuracak.

>> İlginizi çekebilir; Merak uyandıran telefon Huawei P10 sızdırıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu