Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO yeni ürün ve hizmetleri ile devrim yaratabilir

Çinli teknoloji devi OPPO INNO DAY 2020 etkinliğinde üç adet yeni teknolojisini tanıtacağını açıkladı. Peki, bu teknolojiler ne olacak?

OPPO bugün, gelecekteki teknolojik gelişmeleri açıklayacağı yıllık INNO DAY 2020 etkinliğini 17 Kasım’da düzenleyeceğini açıkladı. “Geleceğe Atılım” temasıyla firmanın 3 adet konsept ürünü bu etkinlikte sergilenecek. Ayrıca konsept ürünlerden ikisi hakkında teknik detaylar da paylaşılacak.

Firmanın kurucusu ve Tony Chen, OPPO’nun 5G entegrasyonu planlarının yanı sıra OPPO’nun bu konudaki düşüncesini ve anlayışını açıklayan bir konuşma yapacak. Muhtemelen 5G konusunda anavatanında Huawei’den lider koltuğunu almaya çalışmak için büyük atılımlar göreceğiz.

OPPO

Başkan Yardımcısı Levin Liu; teknolojileri entegre etmek, geleceği insanlaştırmak başlığı altında 5G entegrasyonu çağında OPPO’nun teknik konseptinin detaylarını paylaşacak. Çinli teknoloji devinin Görüntüleme Ürün Müdürü Owen, FDF yani tam boyutlu portre video teknolojisi sistemini ve Tam Bağlantı Renk Yönetim Sistemini bu etkinlikte detaylandıracak.

Kamera konusunda son yıllarda sıçrama yapan Çinli firma yeni teknolojileri sayesinde rakiplerine adeta göz dağı verecek gibi görünüyor. Bakalım Leica ile gücüne güç katan Huawei’ye 2021 yılında büyük bir rakip gelecek mi?

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Inno Day 2019’da şirket 5G PCE, AR gözlüklerini tanıtmışı. Ancak bu AR gözlükler hala piyasaya sürülmedi Firma ayrıca OPPO‘nun hızlı şarj, 5G, görüntüleme ve daha fazlasındaki teknolojik başarılarını gergilemişti. Bu teknolojilerden bazılarını görme şansına kavuşmuştuk. Bakalım 17 Kasım’daki etkinlikte neler tanıtılacak ve bu teknolojileri ne zaman göreceğiz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu