Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Uzun Pil Ömrü, Güçlü ANC Performansı: Huawei FreeLace Pro 2 Görüldü!

Huawei FreeLace Pro 2 boyun bantlı kulaklık Bluetooth SIG'de göründü. İlk modeliyle oldukça sevilen model yenileniyor.

Huawei kulaklık konusunda gerçekten değerli bir marka. TWS kulaklıkları her geçen gün kalite anlamında üzerine konularak geliştiriliyor. Freebuds Pro modeliyle rakiplerine karşı oldukça önde olan firma, 2020 yılında çıkardığı FreeLace Pro boyun bantlı kulaklığıyla oldukça sevilmişti. Şimdi aynı modelin halefi konumundaki Huawei FreeLace Pro 2 modelini geliştiriyor. En son sertifikasyon sürecinde görülen modelin Bluetooth 5.3 sürümünü destekleyeceği görüldü.

Önceki model FreeLace Pro

Huawei FreeLace Pro 2, Çift 14 mm Dinamik Sürücüye Sahip

Bluetooth SIG sertifika programında görülen kulaklık, “Mo004” model numarası ve “D065770” sertifika kimliğine sahip. Bluetooth 5.3’ü destekleyen FreeLace Pro 2’nin teknik özellikleri bu sertifika sürecinde görüntülenmedi. 2020 modelinde 40 dB’ye kadar gürültü engelleme özelliğine sahipti.

Huawei FreeLace Pro 2 Bluetooth SIG

Önceki modelde gürültü engelleme özelliği geliştirilerek FreeLace Pro 2’ye eklenmesi bekleniyor.. Ayrıca eski nesilde bas tüplü çift 14 mm alüminyum-magnezyum alaşımlı dinamik sürücü bulunuyordu. 5 dakikalık şarj ile beş saat müzik dinleme olanağı tanıyan FreeLace Pro, yeni gelecek modelde benzer şarj performansına sahip olması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu