Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 12S Pro Özellikleri ile Dikkat Çekecek

Xiaomi’nin MediaTek Dimensity 9000 yonga setli telefonu Xiaomi 12S Pro ortaya çıktı. Bu telefon fiyat/performans canavarı olacak.

Xiaomi’nin yeni canavarı Xiaomi 12S Pro, Dimensity 9000 Edition Mi Code’da tespit edildi.Bu telefon isminden de anlayabileceğiniz gibi Qualcomm Snapdragon 9000 Gen 1+ yerine Dimensity 9000 ile gelerek herkesi şaşırtacak. Amiral gemisi segmentinde yer alacak bu telefon fiyat/performans konusunda dikkat çekecek.

Model numarası 2207122MC olan Xiaomi 12S Pro Dimensity 9000 Edition ilk olarak 1 Nisan’da IMEI veritabanında xiaomiui tarafından tespit edildi. L2 model numarası Xiaomi 12 Pro’ya aitti. Bu telefon L2M kod adına sahip. Sonundaki M harfi, bu cihazın bir MediaTek yonga seti kullanacağını gösteriyor.

Şimdilik telefonun diğer özellikleri bilinmiyor. Muhtemelen telefonda 8 GB RAM ve 12 GB RAM opsiyonları yer alacak. Kamera tarafında ise Xiaomi 12 Pro’daki gibi bir kurulum yer alabilir. Ekran tarafında ise 120 Hz tazelemeli Samsung imzalı AMOLED ekranın kullanılması bekleniyor.

Tasarımsal açından Xiaomi 12’ye çok benzeyecek olan bu telefonun sadece Çin pazarı için de duyurulma ihtimali var. Fiyat konusunda ise Xiaomi’nin 500 dolar bandında bir fiyat belirlemesi bekleniyor. Performans konusunda telefonun amiral gemisi segmentindeki telefonlarına kafa tutacağı aşikar.

Xiaomi 12S Pro

Xiaomi genellikle S serisinde farklı özelliklere yer verdiğini biliyoruz. Bu seride de Xiaomi’nin farkını ortaya koyması bekleniyor. Önümüzdeki aylarda tanıtılacak olan bu model bakalım rakipleri karşısında nasıl bir performans sergileyecek? Bekleyip göreceğiz.

Xiaomi 12S ve 12S Pro Sızıntısı Heyecana Neden Oldu

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu