Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi 12S ve 12S Pro Sızıntısı Heyecana Neden Oldu


Xiaomi son dönemde yaşanan gelişmelere bakılırsa iki üst segment telefon hazırlığında. Bu modeller Xiaomi 12S ve 12S Pro olarak çıkış yapacak.

Xiaomi cephesinde Xiaomi 12 Ultra sabırsızlıkla beklenedursun, markanın iki üst segment telefon daha hazırlığında olduğu bugün net bir şekilde ispatlandı. Xiaomi 12S ve 12S Pro, Xiaomiuıi sitesinin elde ettiği verilere bakılırsa IMEI veritabanında tespit edildi. Bu telefonlardan Pro versiyonda Qualcomm’un henüz resmileştirmediği Snapdragon 8 Gen 1+ işlemcisi yer alacak. Xiaomi’nin bu yıl duyurması beklenen bir diğer üst segement telefonu katlanabilir yapıdaki Xiaomi Mix Fold 2 olacak.

Xiaomi 12 serisinin tanıtımı üzerinden dört aylık bir süre geçmiş olsa da, bu telefonlar küresel pazarda henüz satışa sunuldu. Hatta Xiaomi 12 ailesi henüz Türkiye pazarına giriş yapmış değil. Gelen bilgiler bu telefonların mayıs ayı içerisinde Türkiye’de satışa sunulacağı yönünde.

Bu gelişmeyi göz önünde bulundurarak Xiaomi 12S serisinin hemen tanıtılması beklenmiyor. Üstelik Xiaomi bu telefonlardan Pro modelde Snapdragon 8 Gen 1+ işlemcisini kullanacak, bu nedenle işlemcinin tanıtılması beklenecek.

Xiaomi 12S ve 12S Pro Daha İyi Kamera İle Gelebilir

Xiaomi 12S serisi IMEI veritabanında 2206123SC ve 2206122SC model numaralarıyla karşımıza çıkıyor. Bu bilgi dışında telefonlar hakkında bir bilgiye rastlanılmıyor. İşlemci dışında Xiaomi’nin bu modellerde hangi gelişmelere yer vereceği merak konusu. Markanın özellikle kamera tarafında kayda değer iyileştirmeler yapması beklenebilir. Zira hem Xiaomi 12 hem de Xiaomi 12 Pro’nun DxOMark kamera puanları pek de iç açıcı bulunmadı.

Xiaomi’nin 1S ailesini haziran ayı içerisinde resmileştirmesi bekleniyor. Görünüm noktasında bir değişimin yaşanmasını beklemediğimiz telefonlar hakkında yeni gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Xiaomi Gece Fotoğrafçılığı ve Astrofotografi Sevenler İçin Yeni Bir Mod Sunuyor

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu