Genel

Twitter Binasında Uyuduğu Görüntüleriyle Gündem Olmuştu: Eski yönetici Meta’ya geçti!

Twitter'ın Elon Musk'a geçmesi sonrası gece genel merkezde uyumasıyla gündem olan eski yönetici, rakip şirkete geçti.

Elon Musk‘ın geçtiğimiz yıl yaptığı en büyük girişimlerden biri, şüphesiz sosyal medya şirketi Twitter ‘ı satın almasıydı diyebiliriz. Yeni adıyla X olan sosyal medya şirketi, baştan aşağı yenilendi ve Musk tarafından yapılandırıldı.

Ünlü milyarder sosyal medya şirketini satın aldıktan sonra işe koyuldu ve tüm çalışanları zorlu mesai süreçlerine dahil etti. O dönemde akılda kalan isimlerden biri de Esther Crawford idi. Eski Twitter çalışanı, şirkette uyuduğu görüntüsüyle tüm dünyada gündem olmuş, bunun ardından Musk tarafından terfi edilmişti. Aradan bir yıl geçti ve sosyal medyanın konuştuğu eski Twitter yöneticisi, rakip şirket Meta ile el sıkıştı.

Esther Crawford, Meta’ya geçti

Esther Crawford Pazartesi günü sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, X’ten ayrıldığını ve Meta’ya geçtiğini duyurdu. Crawford’un Meta’daki görevi ise Messenger Ürün Direktörü.

Bilmeyenler için Crawford, Şubat 2023’te kovulana kadar iki yıldan fazla bir süre Twitter’ın ürün yönetimi direktörü olarak görev yaptı. Daha sonra Zuckerberg’in de başarısını ve istikrarını göz önünde bulundurarak Meta’ya geçme kararı aldı.

Crawford’ın iş değişikliğiyle ilgili sosyal medya paylaşımı şöyle:

“Birçok harika seçeneği değerlendirirken ilk tercihim Meta oldu çünkü insanların teknoloji aracılığıyla nasıl bağlantı kurduğuna takıntılıyım ve bu alanda hiçbir şirket yok. Etkisi Meta’dan daha büyük, yaklaşık 4 milyar insanı (insanlığın yarısı) birbirine bağlıyor.”

Zuckerberg’in “vizyon ve tutkusundan” etkilendiğini sözlerine ekleyen Crawford, Meta çalışanlarının “olağanüstü kalitesini” de övdü.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu