AppleTabletTeknoloji

Yeni iPad Pro Nasıl Bir Tasarıma Sahip Olacak?

Apple’ın 9.7 ile 12.9 inç ekrana sahip iPad Pro tabletlerin arasına yeni bir ürün yerleştirmek istediği bir süredir gündemde yer edinen bir gelişme. Son olarak konuya ilişkin Apple haberlerinde güvenilir bir kaynak olan Japonya menşeli macotakara sitesi de eline geçen bazı verileri takipçileriyle paylaştı.

Sitenin iddiasına göre bir sonraki iPad Pro tablet 10.9 inç ekrana sahip olacak. Yeni tablet çözümünde asıl sürpriz ise tasarım noktasında karşımıza çıkacak. İddiaya göre bir sonraki iPad Pro, Apple’ın home butonundan yoksun ilk mobil cihazı olacak.

iPad Pro

Apple yeni tabletinde home butonunun sahip olduğu işlevleri sağlayacak donanımları ekran altına yerleştirilecek. Homa butonundan yoksun tablette ekran büyümesine karşın ebatlar 9.7 inçlik modelle benzer şekilde olacak. Yine iddiaya göre Apple yeni tablette ekran çerçevelerini mevcut tabletlerinden daha ince tutacak. En kalın çerçeve üst bölümde olacak, zira bu bölüme FaceTime kamera yerleştirilecek. Son olarak ise 10.5 inçlik iPad Pro’da kalınlığın bir miktar artarak 7.5 mm seviyesinde olacağı gelen haberler arasında.

Apple’ın bahar döneminde düzenleyeceği bir etkinlikle yeni tablet çözümünü duyurması bekleniyor.

>> İlginizi çekebilir; LG G5 Android Nougat güncellemesi hızla yayılıyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu