Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei P30 Pro Amerika’ya inat güncelleme almaya devam ediyor

Android lisansı ağustos ayı ortasına kadar uzatılan Huawei  son dönemde yaşanan bunca olumsuzluğa rağmen güncelleme dağıtımını aralıksız sürdürüyor. Huawei P30 Pro için global çapta yeni bir güncelleme yayınlandı. Yeni güncelleme P30 Pro’nun kamera performansı daha iyi bir noktaya getiriyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Huawei P30 Pro kamera güncellemesi alıyor

316 MB büyüklüğünde olan yeni yazılım (sürüm 9.1.0.161), fotoğraf kalitesini artıran bazı geliştirmeler içeriyor. Android Authority sitesine göre güncellemeyi yükledikten sonra fotoğraflar daha doğal ve orijinal görünüyor. Alt bölümde bazı örnek çekimler bulabilirsiniz. Güncelleme ayrıca ön kamerayla kaydedilen videoların düzgün görüntülenmemesiyle ilgili bir sorunu da gideriyor.

Güncelleme bunlara ek olarak en son Google güvenlik düzeltme eki, yüz kilidi geliştirmeleri ve canlı duvar kağıdı kullanırken kilit ekranda bildirimlerin görüntülenmesiyle ilgili hataları ortadan kaldıran düzeltmeler içeriyor. Dilerseniz bu gelişmeleri içeren güncellemeyi telefonunuzda Ayarlar menüsünden sorgulatabilirsiniz.

Güncelleme öncesi

Güncelleme sonrası

Güncelleme öncesi

Güncelleme sonrası

Güncelleme öncesi

Güncelleme sonrası

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu