AppleGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji Haberleri

Apple Vision Pro WWDC 2024 Öncesinde Gelebilir

Apple Vision Pro sanıldığından erken gelebilir. Ünlü bir Apple analistine göre Apple, ürünü piyasaya erken sürmek için hevesli.

Geçtiğimiz hafta Apple, Vision Pro’nun 19 Ocak’tan itibaren ön siparişe açılacağını duyurmuştu. Teslimatlar 2 Şubat’tan itibaren başlayacak. Aynı zamanda markanın resmi mağazasında da satışa sunulacak.

Cupertino merkezli teknoloji devi, karma gerçeklik kulaklığının ABD dışında piyasaya sürüleceğini duyurmadı. Şimdi, tanınmış analist Ming-Chi Kuo, Vision Pro’nun ülke dışındaki kullanılabilirliğine ilişkin bazı ayrıntıları paylaştı.

Kuo, Apple‘ın Vision Pro’yu WWDC 2024’ten önce ABD dışındaki pazarlarda piyasaya sürebileceğini bildirdi. Şirketin yıllık geliştirici konferansı Haziran ayının ilk haftasında gerçekleşiyor. Etkinlikten önce yapılacak bir sürümün, VisionOS’un küresel geliştirme ekosisteminin desteklenmesi açısından faydalı olacağını ekliyor.

Ayrıca Vision Pro’nun henüz ABD dışında piyasaya sürülmemesinin nedeni üç nedene bağlanıyor. Bunlardan ilki, karma gerçeklik kulaklığının sınırlı başlangıç tedariğidir. İkinci neden ise karma gerçeklik başlığının ABD’deki satış sürecinin sorunsuz ilerlemesi. Son olarak, Vision Pro’nun ABD dışındaki pazarlarda piyasaya sürülmesi, algoritmaları diğer ülkelerdeki düzenlemelere uyacak şekilde değiştirmek için gereken süreden kaynaklanmaktadır.

Kuo, Apple Vision Pro’nun daha fazla ülkeye ne kadar erken ulaşırsa yukarıda bahsedilen sorunların da o kadar çabuk çözüleceğini söylüyor.

ABD’de Apple Vision Pro, Solo Knit Band ve Dual Loop Band ile birlikte sunulacak. Ayrıca cihazın ön kısmı için bir Işık Mührü, iki adet Hafif Mühür Yastığı ve bir Apple Vision Pro Kapağı bulunmaktadır. Karma gerçeklik başlığı, bir parlatma bezi, bir pil, bir USB-C kablosu ve bir USB-C adaptörüyle birlikte gelecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu