Akıllı SaatApple

Apple, Watch 9 Yerine Watch X Adını Kullanabilir!

Yeni söylentilere göre Apple, iPhone serisinde de yapmış olduğu gibi Apple Watch serisinde de 9 modelini geçip X modelini piyasaya sürecek.

Apple, ilk modellerinden başlamak üzere her yeni iPhone modelinde isminin yanına sırasıyla sayıları kullanıyordu. Bu durum iPhone 9’a geldiğinde istendiği gibi olmayıp o zamanın şartlarına göre 9 yerine X olarak isimlendirmeyi tercih etti. Şimdi ise yeni söylentilere göre bu durumun aynısı Apple Watch’lar için de aynı olacak. Söylentilere göre Apple Watch 9’un olmayacağı direkt olarak Apple Watch X serisinin pazara gireceği söyleniyor. Ayrıca bu serinin 2024 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Söylentilere göre Apple Watch X, önceki modellere kıyasla çok fazla değişiklik hatta köklü değişiklikler içerecek. Apple Watch ilk çıktığı 2014 tarihinden bu zamana kadar sürekli kendini iyileştirerek geldi. Seneye itibariyle akıllı saatin onuncu yıldönümü olmasına özel saat yeniden isimlendirilecek ve yeniden tasarlanacak. Bu durumların şu anlık bir söylentiden ibaret olduğunu unutmamakta fayda var.

Apple Watch 9

Ancak üsttede bahsettiğimiz gibi Apple, iPhone 8 ile aynı anda piyasaya sürülen iPhone X’i piyasaya sürebilmek için iPhone 9 serisini es geçti. Apple Watch için durum tam olarak iPhone X’in durumu gibi olmasa da birçok güvenilir Apple kaynağı bu söylentilere güveniyor. Ancak söylentilerde de bahsedilmediği için yeni değişikliklerin neler olacağı yönünde bir bilgi bulunmuyor.

İlginizi Çekebilir: Apple, Çatlamaya Dayanıklı Katlanabilir Ekran Patentini Aldı

Apple hali hazırda geçtiğimiz yıl Ultra modeli için önemli bir yeniden tasarım yapmıştı. Söylentilere bakılarak Watch X serisinin de aynı yeniden tasarım yörüngesinden gitmesini bekleyebiliriz. Sızıntı hakkında içeriden bağlantı kuruldu ancak Apple bu konuda oldukça katı bir pollitika izlediği için resmi bir açıklama gelmedi. İlerleyen günlerde hem sızıntılar ile hem de Apple tarafından resmi açıklamalar ile daha fazla bilgiye sahip olacağız. Ancak o zamana kadar beklememiz gerekecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu