Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S11 cephesinden yeni bilgiler geldi

Akıllı telefon dünyasında rekabet her geçen gün agresifleşiyor. Türkiye gibi alım gücünün düşük olduğu ülkelerde ise kullanıcılar bu rekabete dahil olup gelişmeleri tecrübe etmek yerine 10 bin liraları bulan amiral gemi segmentini sadece uzaktan izleyebiliyor. iPhone 11 ve Huawei Mate 30 serisi telefonlarda yeni gelişmelerden ziyade herkes telefonların fiyatlarından söz ediyor. Biraz içimizi döktükten sonra şimdi fiyatı 10 bin liraları bulacak bir başka telefon olan Samsung Galaxy S11 cephesindeki son gelişmeleri aktaralım.

Samsung Galaxy S11 kamera tarafında iddialı görünüyor

Galaxy S11 serisinin tanıtımı için önümüzde altı ay gibi uzun bir süre var, ancak güvenilir kaynaklar telefonlar hakkında yeni bilgiler açığa çıkarmayı sürdürüyor. Güney Kore medyasında yer alan haberlere göre Galaxy S11’de yer alacak kamera birimi 5x optik yakınlaştırma, 10 x hibrit yakınlaştırma ve 50x dijital yakınlaştırma gerçekleştirebilecek.

 Arka tarafta çok modüllü bir kamera sisemi kullanacak telefonda ana kameranın Samsung üretimi 108 megapiksel ISOCELL Bright HMX olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 108 megapiksel çözünürlük pazarlama noktasında Samsung’un elini bir hayli güçlendirecek. Yine yakınlaştırma tarafındaki gelişmelerle birlikte Samsung’un bu alanda OPPO ve Huawei ile bir rekabete girişeceğini söyleyebiliriz.

Samsung’un S11 serisinde yer vereceği 108 megapikselllik ana kamerayı ilk olarak Xiaomi’nin Mi Mix Alpha modelinde göreceğiz. Xiaomi’nin bu noktada yayınladığı ilk paylaşımlar kameranın yakınlaştırma yapıldığında daha detay zenginliğini epey koruduğunu gördük.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu