Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S22 Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

Samsung’un yeni amiral gemisi serisi Galaxy S22 hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Bugün de tanıtım tarihi ortaya çıktı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu yılın başlarında bir sürpriz yaparak Galaxy S21 serisini Ocak ayında tanıtıp satışa sunmuştu. Huawei’den boşalan pazar payını doldurmak isteyen Samsung, görünüşe göre önümüzdeki yıl bu kadar hızlı davranmayacak. Galaxy S22 ailesinin Ocak ayında tanıtılmasını bekliyorsanız size kötü haberimiz var. Bu telefon bir ay ertelemeli olarak gelebilir.

Galaxy S22 Tanıtım Tarihi Belli Olmaya Başladı

Sızıntıları ile ünlü Ice Universe Samsung’un yeni amiral gemisi serisinin 8 Şubat‘ta tanıtılacağını ve 18 Şubat‘ta da satışa sunulacağını açıkladı. Bilmeyenleriniz için Ice Universe’ün sızdırdığı çoğu bilginin doğru çıktığını belirtelim. Samsung’un bu erteleme kararını alması çok mantıklı görünüyor. Henüz ortada Snapdragon 8 Gen 1 bile yok. Ayrıca piyasada yarı iletkenlerde çip krizi var. Güney Koreli firma 2022 yılında biraz daha ağırdan alarak yılın genelinde kar elde etmeye odaklanacak gibi görünüyor.

Samsung yine önümüzdeki yıl üç farklı model tanıtacak. Bunlar S22, S22 + ve S22 Ultra olarak isimlendirilecek. Bu modellerin sırası ile 6.06 inç6.55 inç  ve 6.8 inç ekranlara sahip olması bekleniyor. Bunlardan ilk ikisi düz ekranlı ve ikincisi kavisli kenarlara sahip olacak. Kamera modüllerine gelince, S22 ve S22+ her biri üç lens ile gelecek. Galaxy S22 Ultra ise kamerada beş adede kadar deliğe sahip olacak.

Galaxy S22 Tanıtım Tarih

Galaxy S22’nin fiyat konusunda biraz zam yapacağı söyleniyor. Son gelen sızıntılara göre ana model 849 dolar, S22+ 1.049 dolar ve S22 Ultra ise 1.299 dolardan satışa sunulacak. Türkiye fiyatları muhtemelen iPhone 13 gibi olacak. Samsung Türkiye’nin rekabeti körüklemek için ülkemize özel fiyatlandırma politikası izlemesi bu kurlar ve vergiler ile imkansız gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu