Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOTeknoloji

6.000 mAh’lik POCO M3 Tüm Özellikleriyle Karşımızda

Xiaomi’den ayrılarak bağımsızlaşan POCO’nun, en yeni bütçe sınıf telefonun özellikleri belli oldu. İşte POCO M3 ve öne çıkan özellikleri…

Akıllı telefon pazarının önde gelen şirketlerinden biri olan POCO, Xiaomi’den ayrıldığı günden bu yana oldukça iyi işlere imza atmayı başardı. Son zamanlarda ürün gamını arttırma uğraşında olan bu üretici, POCO X3 NFC modeli ile boy göstermişti. Şimdi ise gözler, şirketin en yeni bütçe sınıf telefonu olan POCO M3 modeline çevrildi. Dilerseniz gelin, bu telefon hakkında öne çıkan özelliklere biraz yakından göz atalım;

Giriş segmentinde yer alacak olan POCO M3, fiyatının hakkını veren özelliklere sahip olacak. 24 Kasım tarihinde gün yüzüne çıkacak olan bu cihazda; 6.53 inçlik boyuta sahip damla çentikli bir ekran bulunacak. İşlemci olarak ise gücünü, Snapdragon 662 yonga setinden alacak. Bunun yanı sıra telefonda en az 4GB’da RAM’e yer verilecek. Tabii farklı sürümlerde 6GB seçeneği de olabilir.

Optikler açısından konuşacak olursak POCO M3 arkada; 48+5+2 megapiksellik üçlü kamera kurulumu ile gelecek. Bu aynı zamanda piyasada bulunan OnePlus 8T Cyberpunk ile de benzerlik gösterecek. Ön tarafta ise görüntülü aramaları destekleyen 8 megapiksellik bir selfie kamerası yer alacak.

Donanım açısından, Snapdragon 662 yonga seti ve 4GB RAM ile gelecek olan POCO M3, ek olarak  18W hızlı şarj ile desteklenecek. Ayrıca bu donanımı dengeleyen ve bir günü rahatlıkla çıkarmanıza olanak tanıyan 6.000 mAh’lik devasa bir pil bulunacak.

POCO M3

Son olarak POCO’nun en yeni giriş seviyesi olan bu cihaz, kutudan Android 10 tabanlı MIUI 12 ile çıkacak. Fakat daha sonradan Android 11’e de güncellenebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu