Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPixelTeknoloji

Android 12 Beta Yayınlandı! İşte Güncellemeyi Alacak İlk Modeller

Tüm dünyanın merakla beklediği Android 12 beta yayınlandı. Yeni beta kodları arasında yeni Pixel telefonlar göründü. Ama ne zaman gelecek?

Yaz ayların da küresel olarak lansmana çıkması beklenen Android 12’den yeni haberler var. Pixel telefonlar da aylardır test aşamasında yer alan güncelleme şimdi de beta olarak lansmana çıktı. Pixel telefonlar için yayınlanan işletim sistemi beraberin de bazı sızıntıları da getirdi. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günler de yaptığımız haberler de yeni Pixel telefon serisinin geleceğinden ve hatta Google’ın katlanabilir telefonlar üzerinde de çalıştığından söz etmiştik. Beklenen oldu ve şirketin katlanabilir telefon serisi üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Android 12 beta yayınlandı.

Merakla beklenen işletim sistemi beraberin de pek çok yeniliği de kullanıcılara getirirken küresel lansmanı da beklenmeye başlandı. Pixel telefonlar için yayınlanan işletim sistemi beraberin de yeni telefonları da müjdeledi.

Android 12 Beta
Android 12 Beta

Android 12 Beta Yeni Pixel Telefonlar Müjdeledi

Google’ın 2021 telefon modelleri sanki göründü gibi. Beta yayınlayan şirket beta kodları arasında bazı sürprizleri de karşımıza çıkardı. Japonya’da ortaya çıkan yeni telefon sızıntısı üç farklı cihazı karşımıza çıkarıyor. Bu telefonlar Oriole(muhtemelen Pixel 6 Pro) – GR1YH, Kuzgun(Pixel 6) – GF5KQ, Passport(Katlanabilir Pixel) – GPQ72 sürüm numaraları ile listelendi. Katlanabilir telefonun 7.6 inç OLED ekrana sahip olacağı ve bu ekranın Samsung tarafından üretileceği ifade edildi. 2021’in dördüncü çeyreğinde lansmana çıkması beklenen telefon hakkında daha fazla bilgi yer almıyor. Şirketin yeni Pixel serisini de ne zaman çıkaracağı hakkında bilgi yer almazken şu sıralar cihazlar üzerinde çalıştığını biliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu