Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

En Üretken Android Telefonlar Belli Oldu

AnTuTu bu sefer karşımıza en üretken Android telefonlar ile çıktı. Snapdragon 8 Gen 1’li telefonlar listeyi domine etmeyi başarıyor.

Performans testi uygulaması AnTuTu karşımıza bu sefer en üretken Android telefonlar ile çıktı. Bu listeyi tahmin edebileceğiniz gibi Snapdragon 8 Gen 1 yonga setli telefonlar domine ediyor. Ancak listede MediaTek Dimensity 9000 yonga setine sahip telefonları da görmek bizleri heyecanlandırdı.

Mayıs ayına ait olan bu listede, Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 tabanlı modeller nihayet hüküm sürdü. MediaTek Dimensity 9000 üzerinde sadece Vivo X80 Pro ile Vivo X80 genel resimden öne çıktı. MediaTek Dimensity 9000 tabanlı iki model de Haziran ayında ilk 10’a girmeyi başardı. Ancak Vivo X80 Pro’nun yerini Oppo Find X5 Pro alarak başarılı bir performans sergilediğini bizlere gösterdi

Listenin ilk üç sırasında geçen ay olduğu gibi Snapdragon 8 Gen 1’den beslenen Black Shark 5 Pro, Nubia Red Magic 7 Pro ve Lenovo Legion Y90 tabanlı oyun odaklı modeller bulunuyor. Dördüncü ve beşinci sıra ise iQOO 9 ve iQOO 9 Pro modellerine gitti. Vivo X80, Oppo Find X5 Pro, Snapdragon 8 Gen1 ile Vivo X80 Pro, iQoo Neo6 ve Xiaomi 12 Pro ise ilk 10’da yer almayı başarıyor.

En Üretken Android Telefonlar
En Üretken Android Telefonlar

Bu verilerin 1 Haziran – 30 Haziran 2022 tarihleri ​​arasında toplandığını belirtelim. Muhtemelen önümüzdeki ay bu listede büyük değişiklikler olacak. Önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan Xiaomi 12S serisi muhtemelen çıkar çıkmaz listenin başında kendine yer bulacak. Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setli telefonların da piyasaya girmesi ile son çeyrekte bu listenin alt üst olacağını söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu