GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSosyal MedyaTeknolojiWhatsApp

WhatsApp manyak bir güncelleme aldı! Ver Allah’ım ver… [Video]

Bir süredir beta olarak sınırlı kişi tarafından kullanılan yeni WhatsApp Güncelleme paketi artık tüm kullanıcılar için serbest bırakıldı. İşte yenilikler…

Mobil cihazlarda en çok kullandığımız uygulama arasında bulunan WhatsApp bir süredir sessizliğini koruyordu. Beta seviyesinde başlayan WhatsApp Güncelleme ile yeni özelliklere kavuşuyordu. Bugün ise bu güncelleme tüm kullanıcılara dağıtılmaya başlandı. Peki güncelleme ile gelen yenilikler neler olacak?

WhatsApp Güncelleme ile gelen özellikler

Öncelikle herkesin merakla beklediği WhatsApp Çıkartma Efektleri özelliğine sahip olacağız. Birbirinden eğlenceli çıkartmaları kullanmaya başlayacağız.

İkinci olarak, QR kodlarını kullanarak kişi eklemenin basitleştirilmiş bir yoluna sahip olacağız. Bu, kullanıcıların telefon numaralarını teker teker manuel olarak girme zorunluluğunu da ortadan kaldıran güzel bir seçenek oluyor.

Üçüncü olarak, grup video görüşmeleri tarafında ciddi bir gelişme var. Pandemi sonrasında artan görüntülü görüşme isteğine cevap veren WhatsApp, 4 olan görüşme sınırını 8 kişiye kadar çıkartıyor. Bu özelliği kullanırken bir kişinin görüntüsünü büyütmek istiyorsanız konuşan kişinin resminin üzerine basılı tutmanız yeterli oluyor.

Tüm bunlarla birlikte artık PC tarafından da karanlık tema WhatsApp Web için kullanıcılara sunuluyor. Güncelleme kademe kademe, ülke ülke dağıtılmaya başladı. Türkiye‘ye de bu güncelleme kısa süre içinde gelecektir. Sık sık güncellemenizi kontrol edin ve otomatik güncelleme gelmediyse bu güncellemeyi el ile yapın.

Yapılan tüm güncellemeleri aşağıdaki videodan izleyebilir ve yapılan yenilikleri görebilirsiniz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu