Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

İşte Samsung’un Galaxy Note 8 satış hedefi

Samsung’un Galaxy Note 8 satış hedefi belli oldu. Galaxy Note 8 modelinin özellikleri ve çıkış tarihine ilişkin bilgiler gelirken, Güney Koreli The Bell sitesi telefonun ilk üç aylık satış hedefini ortaya koyan bir rapor yayınladı. Sitenin yine gün içerisinde Galaxy S8 satış rakamlarına ilişkin de bir rapor  yayınlamıştı. Raporun detaylarına buradaki haberimizden göz atabilirsiniz.

Galaxy Note 8 satış hedefi
Galaxy Note 8 satış hedefi

Galaxy Note 8 için yazılım oluşturma sürecini bitiren Samsung, yeni nesil telefonu büyük ihtimalle ağustos ayı içerisinde duyuracak. Telefonun çıkışı ise eylül ayının ilk haftasını bulacak. Samsung her koşulda Note serisinin yeni üyesini eylül ayında tanıtılacak iPhone’lardan önce piyasaya sunacak.

Galaxy Note 8 satış hedefi açıklandı

Samsung, Galaxy Note 8’in eylül ayında piyasaya sunulmasından itibaren üç aylık dilimde 9 milyon Note 8 satmayı hedefliyor. Bu da aylık 3 milyon satış anlamına geliyor. Samsung’un bu yıl duyurduğu diğer tepe modeller Galaxy S8 ve Galaxy S8+ iki aylık süreçte 10 milyona yakın satmayı başarmıştı.

Galaxy Note 8, Galaxy S8 serisi telefonlara benzer bir ekrana sahip olacak. Gelişmiş S-Pen kalem ve yazılımının eşlik edeceği telefon aynı zamanda Samsung’un çift arka kameralı ilk telefonu olacak.

Huawei Mate 10 görüntüsü ve özellikleri sızdırıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu