Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

OPPO Watch EKG sürümü geliyor! Eve doktor girecek!!!

Akıllı saat pazarını karıştıracak olan OPPO Watch EKG Edition tanıtım tarihi resmen kesinleşti. Peki yeni saat bize neler sunacak?

Akıllı saat tarafında son dönemde büyük bir rekabet yaşanıyor. Daha önceleri Samsung ve Apple’ın tekelinde olan bu ürün gamında artık yeni oyuncular var. Geçtiğimiz hafta ülkemizde satışa sunulan OPPO Watch, tasarımı ve malzeme kalitesi ile öne çıkarken bugün yeni bir ürün ile ilgili duyuru sızdırıldı. OPPO Watch EKG Edition adındaki yeni akılı saat kalp elektrosu çekebilmesi ile öne çıkacak.

Bildiğiniz üzere bu özellik daha önce Apple ve Samsung tarafından kullanılmıştı. OPPO Watch ise bu sensör ile gelecekti ama sertifikasyon sorunu yüzünden EKG özelliği eklenememişti. Yeni nesil akıllı saatin ise bu sensörü alacağı ve başka da bir farkı olmayacağı duyuruldu.

24 Eylül tarihinde yapılacak bir lansman ile tanıtılacak olan EKG çekebilen OPPO Watch‘ın bu noktada fiyat tarafında bize ne sunacağını ise bilemiyoruz. Bu ürünün öncelikle Çin pazarında satışa sunulacağı belirtiliyor. Global pazarda saati görebilecek miyiz? Yoksa bu özellik global pazara OPPO Watch 2 ile mi sunulur? Bunu da bekleyip göreceğiz.

OPPO, hem akıllı saati OPPO Watch hem de yeni nesil OPPO Enco W51 kablosuz kulaklığı ile giyilebilir ürünler pazarındaki seviyeyi başka bir yere götürüyor. Özellikle edge ekranlı OPPO Watch tasarımsal anlamda bambaşka bir deneyim bizlere sunuyor…

OPPO Watch kutu açılışı! O kadar güzelsin ki…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu