Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Reno 2Z dört kamerası ve çentiksiz ekranıyla görüntülendi

OPPO, 28 Ağustos tarihinde Reno 2 serisi için büyük bir etkinlik gerçekleştirecek. Son bir iki haftadır yaşananlar Reno 2 serisi altında ilk etapta birden fazla telefonun tanıtılacağını gösterdi. Son olarak OPPO Reno 2Z modeli kameralara yakalandı. Üstelik telefonun başlıca özellikleri ve fiyatı da şimdiden biliniyor.

Saatler önce Reno A modeline göz attık ve şimdi sıra Reno 2Z’de. Kullanılan isimlendirme bu telefonun haziran ayında tanıtlan Reno Z’nin devam modeli olacağını gösteriyor. Reno Z’nin aksine Reno 2Z modelinde çentik kullanılmıyor ve fazladan iki arka kamera göze çarpıyor.

Reno 2Z modelinde açılır bir kamera yer alacak. Arka tarafta alt alta dizili dört kamera hemen yanlarında LED flaş düzeni sağlanıyor. Telefonun alt bölümüne bakıldığında burada USB Type-C bağlantı noktası, hoparlör ızgarası ve 3.5 mm kulaklık girişi bulunuyor.

Telefonun özelliklerine göz attığımızda ise Reno 2Z’nin orta segment için iddialı bir model olacağını söyleyebiliriz. Telefonun Hindistan fiyatı 350 $’ın altında olacak.

OPPO Reno 2Z başlıca özellikleri

  • 6.53 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü AMOLED ekran, Gorilla Glass 5 koruma
  • Sekiz çekirdekli MediaTek Helio P90 işlemci
  • 8GB RAM, 256GB dahili depolama
  • Ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı
  • 48 megapiksel arka ana kamera, 119 derecelik görüş alanına sahip 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, fotoğraf ve videolarda portre modu efekti için iki adet 2 megapiksel kamera
  • 16 megapiksel açılır ön kamera
  • VOOC 3.0 hızlı şarj desteğine sahip 4.000 mAh batarya
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu