Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGoogleGüncel Teknoloji Haberleri

Google mart ayı Android güncellemesini dağıtıma sundu

Yeni bir ayın ilk günleri her zaman olduğu gibi aylık Android güncellemesi anlamına geliyor. Google mart ayı Android güncellemesini dağıtıma sundu. Android 8.1 Oreo tabanlı güncelleme şuan Pixel , Pixel XL , Pixel 2 , Pixel 2 XL , Pixel C , Nexus 6P  ve Nexus 5X  kullanıcılarıyla buluşmaya başladı.

Google mart ayı Android güncellemesini yayımladı

Güncellemenin kademeli olarak dağıtıldığını ve tüm kullanıcılarla buluşmasının birkaç günü bulacağını belirtelim. Eğer güncellemeyi beklemek istemiyorsanız, Google Geliştiriciler sayfasını ziyaret edip OTA dosyalarını ya da fabrika imaj dosyalarını yükleyerek son gelişmeleri hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Google mart ayı Android güncellemesini
Google mart ayı Android güncellemesini

Mart ayı güvenlik bültenine bakıldığında medya çerçevesi, sistem ve çekirdek bileşenleri tarafında kritik seviyede birçok güvenlik açığı kapatılıyor. Güncellemenin ayrıca Pixel 2 ve Pixel 2 XL için bazı geliştirmeler sunduğunu belirtelim. Her iki telefonda parmak izi okuyucusu daha hızlı hale getirilirken, Pixel 2 XL modelinde video kaydı sırasında ses performansında artış sağlanıyor. Yukarıda saydığımız cihazlardan birini kullanıyorsanız Ayarlar menüsünden güncellemeyi kontrol edebilirsiniz.

 

Samsung üç telefon için güncelleme desteğini sonlandırdı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu