Akıllı TelefonAndroidGooglePixel

Google Pixel 9, Net Fotoğraflarla Karşınızda!

Bu defa Google Pixel 9 cephesinden görüntüler geldi. Google'ın bir sonraki Pixel serisi modelleri bir bir ortaya çıkıyor.


Pixel 9 Pro‘nun bu hafta başında ortaya çıkan görsellerinin ardından , @OnLeaks sayesinde bu defa serimnin diğer modeli olan Google Pixel 9’un ilk görselleri de yayınlandı. Google Pixel 9 ve 9 Pro bu defa birbirine fazlasıyla benzeyecek.

Pixel 9’da görülebilecek çarpıcı değişikliklerden biri de üçlü kamera ünitesine sahip olması. Böylece seride ilk kez Pro olmayan bir modelde telefoto kameraya yer verilecek.

CAD görselleri Pixel 9’u mavi renkte gösteriyor. Telefonun kenarları düzdür ve ön tarafında köşeleri yuvarlatılmış delikli bir ekrana sahip. Cihazın arka panelinde, köşeleri kenarlara kadar uzanmayan, yuvarlatılmış yatay bir kamera çubuğu bulunuyor.

Google Pixel 9 Üç Kameralı Olacak

Pixel 9, CAD render’larında üçlü kamera kurulumuyla görünüyor. Özellikle periskop telefoto lensin dahil edilmesi, gelişmiş yakınlaştırma yeteneklerinin ipucunu vermekte. Bu değişim, Pro olmayan Pixel telefonlar için önemli bir yükseltmeyi işaret ediyor.

Pixel 9’un sağ tarafında bir güç düğmesi ve bir ses seviyesi tuşu bulunurken, sol kenarda yalnızca anten işaretleri bulunur. Üst kısmında bir mikrofon bulunur ve alt kısmında bir SIM yuvası, bir mikrofon, bir USB-C bağlantı noktası ve bir hoparlör bulunuyor.

Öte yandan telefonda 6,1 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde 120Hz AMOLED ekran yer alacak. Yeri gelmişken Pixel 8’deki ekranın 6.2 inç büyüklüğünde olduğunu hatırlatalım. Son olarak Pixel 9 serisi Tensor G4 işlemcisinden güç alacak.

Tensör G4

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu