GoogleGüncel Teknoloji HaberleriPixelTeknoloji

4942 mAh Bataryalı Gizemli Google Pixel Telefonu Görüldü

UL Demko sertifikasyon sürecinde 4925 mAh bataryaya sahip gizemli bir Google Pixel modeli görüntülendi. Pixel 9 Pro olabilir mi?

Sızıntılardan yola çıkarak Google’ın bir dizi akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyor. Bunların arasında amiral gemisi Pixel 9 serisi, bütçe odaklı Pixel 8a ve katlanabilir Pixel Fold 2 modeli yer alıyor. UL Demko sertifika sürecinde yer alan bir rapora göre 4925 mAh bataryaya sahip gizemli bir Google Pixel modeli görüntülendi. Pil kapasitesine bakarak bu modelin Pixel 8a olmadığı tahmin ediliyor. Batarya kapasitesi itibariyle Pixel 9 serisine, özellikle de Pro modeline daha uyduğu belirtildi.

Google Pixel modeli

Sertifikanın içeriği Google Pixel Fold 2 modeli için de uyuyor. Çünkü yüksek kapasiteli pil ile katlanabilir telefonlarda daha yüksek kullanım süresi telefon üreticilerinin hedeflerinden biri. GH2MB kod ile görülen modelin işlemcisi muhtemelen Google’ın yeni çıkaracağı Tensor G4 çekirdeğine sahip. Geekbench listesinde yer alan Tensor G4 işlemcisi 8 çekirdeğe sahip olduğu görüldü. Performans olarak G3’ten çokta iyi olmayan G4, Exynos 2400’ün çekirdek yapısına sahip.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu