OnePlusTablet

OnePlus Pad Pil Kapasitesi ve Şarj Hızı Sızdırıldı

Çinli teknoloji devi OnePlus, pazarını genişleterek tablet piyasasına giriyor. OnePlus Pad tabletinin bazı teknik özellikleri sızdırıldı.

OnePlus, 7 Şubat tarihinde yapacak olduğu Cloud 11 etkinliği için hazırlanıyor. Şirket yapacağı bu etkinlikte başrol OnePlus 11 5G amiral gemisinin yanında birçok ürünü piyasaya sürecek. Bu ürünler içerisinde OnePlus’ın ilk defa piyasaya süreceği OnePlus Pad tabletide bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde önce sızıntılar ile tabletin geleceğini öğrenmişken ilerleyen günlerinde OnePlus tarafından resmi olarak onaylandı. Piyasaya sürülmesine sayılı günler kala tablet hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Yeni gelen sızıntı ile tabletin pil kapasitesi ve şarj hızı ortaya çıktı.

OnePlus Pad Sızıntı

Piyasaya sürülmesine sayılı günler kala sızıntılarıyla meşhur isim Dijital Sohbet İstasyonu tarafından Weibo üzerinden OnePlus Pad tabletin 4320 mAh çift hücreli pil ünitesine sahip olacağını açıkladı. Bu durumda tablet 8640 mAh’lik dev bir pile sahip olacak. Resmi olarak açıklandığı zaman bu değer 8840 mAh olarak paylaşılabilir. Ayrıca sızıntılarda 67W kablolu hızlı şarjı desteklediği belirtildi.

Dijital Sohbet İstasyonu pil bilgileri dışında tabletin 2.8K çözünürlüğe de sahip olacağını açıklamasına ekledi. Daha önce ortaya çıkan sızıntılara bakıldığında 144Hz ekran yenileme hızına, HDR10+ ve Dolby Vision desteği sunan bir LCD panele sahip olacağı da ortaya çıkmıştı. Bu sızıntılar gerçekleşirse OnePlus Pad’in sürükleyici bir ekran deneyimine sahip olmasını bekleyebiliriz.

OnePlus Pad

Ufak ufak teknik özellikleri ortaya çıkan OnePlus Pad zaten geçtiğimiz günlerde tasarımını yayınladı. Tablet piyasasında bulunan tabletlerin aksine kamera modülü arka kısımda sol üst bölüm yerine tabletin ortasında yer alıyor. Bu konumda bulunan modül sayesinde fotoğraf çekimlerinde hizalamanın daha kolay olacağını söyleyebiliriz.

İlginizi Çekebilir: OnePlus Nord Buds 2, Uygun Fiyatlı Bir Kulaklık Olacak

OnePlus tarafından yayınlanan görselde tabletin Yeşil renkte olacağı görülüyor. Ancak piyasaya sürülürken öncelikle Siyah olmak üzere farklı renk seçeneklerine de sahip olmasını bekleyebiliriz. Lansmanına sayılı günler kalmışken tablet hakkında hem sızıntılar ile hem de resmi olarak daha fazla bilgi öğrenmeyi bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu