Akıllı TelefonAppleGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhone

iPhone 15 Tanıtım Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Apple’dan beklenen açıklama geldi. iPhone 15 serisi ve yeni akıllı saatler için tanıtım tarihi olarak 12 Eylül belirlendi.

Apple, milyonların heyecanla beklediği yeni iPhone 15 serisi için tanıtım tarihini açıkladı. Apple’ım bir sonraki büyük sunumu şirketin az önceki duyurusunda olduğu gibi 12 Eylül tarihinde gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında iPhone 15 serisinin yanı sıra Apple Watch Series 9 ve ikinci nesil Apple Watch Ultra tanıtılacak.

Apple tarafından gönderilen davetiyede “Wonderlust” başlıklı etkinliğin Apple Park’tan canlı olarak yayınlanacağını yazılıyor. Davetiyede ayrıca gri, mavi ve siyah renkte hazırlanmış Apple logosu da yer alıyor. Bu durum iPhone 15 Pro serisinin bir süre önce sızıntılara da konu olan yeni renklerini ima ediyor olabilir.

iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ın iPhone 14’e kıyasla önemli farklar içermesi bekleniyor. bunların başında dinamik ada geliyor. Bir önceki nesil sadece Pro modellere has olan dinamik ada iPhone 15 serisinin tümünde kullanılacak. Tüm serideki en önemli gelişme ise kuşkusuz Lightning bağlantısının yerine daha hızlı şarj için USB-C bağlantı noktasıyla değiştirilmesi olacak.

iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max titanyum kasaya, önemli kamera iyileştirmelerine ve daha hızlı USB-C bağlantı noktalarına sahip olacak.

Apple’ın, Apple Watch kapsamında 41 mm ve 45 mm ekranlı yeni Series 9 akıllı saatlerini ve Apple Watch Ultra’nın yeni sürümünü tanıtacağı bildiriliyor.

 

Öte yandan Apple etkinlik sonrasında iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max modellerini satıştan kaldıracak. iPhone 13, iPhone 14 ve iPhone 14 Plus’ın ise satışı sürecek. Ayrıca bu modellerde fiyat indirimi öngörülüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu