Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Mate 40 kamerası gibi kara delik gibi olacak!

Huawei Mate 40 tasarımı ile gün yüzüne çıkmaya başladı. TPU kılıfı sızan telefon, kara delik gibi kocaman kamera kurulumu ile gelecek!

Telefon sektöründe fotoğraf devi Leica ile anlaştıktan sonra büyük bir sıçrama yaşayan Huawei, bu ivmesini bu yılda da devam ettirecek. Huawei P40 ailesinde sunduğu hem donanımsal hem de yazılımsal kamera özellikleri ile dikkat çeken firma, şimdi de Huawei Mate 40 ile farkını ortaya koymaya hazırlanıyor. Eylül ayında tanıtılması beklenen Mate 40 ailesi hakkında artık yavaş yavaş bilgiler gelmeye başladı.

Gücünü Huawei’nin geliştirdiği Kirin 1000 serisi yonga seti ve 12 GB RAM‘den alacak olan Mate 40 Pro, bugün kılıfı ile ortaya çıktı. TPU malzemeden üretildiği söylenen bu kılıfta en çok dikkat çeken şey arka kamera için ayrılan delik oluyor. Kara deliğe benzeyen bu boşluk, telefonun devasal bir kamera kurulumu ile geleceğini bizlere gösteriyor.

Beşli kamera kurulumu ile geleceği düşünülen Mate 40 Pro, büyük lensleri ile de dikkatleri üzerine çekecek. DxOMark testinde rekorları altüst etmesi beklenen telefonun 1.200 dolar fiyat bandında satılacağını düşünüyoruz. DSLR fotoğraf makinelerini aratmayacak kadar kaliteli fotoğraflar çekecek olan Mate 40 Pro, 6.78 inç büyüklüğünde OLED ekrana sahip olacak.

 

Huawei Mate 40

Huawei’nin yeni amiral gemisinde 3.5mm kulaklık girişinin de olacağı sızdırılan görsellerde net bir şekilde görünüyor. Günümüzde hala müzik konusunda daha iyi ses iletimi kablolu kulaklıklar ile yapılıyor. Huawei’nin Type-C dönüştürücüye muhtaç etmeden kablolu kulaklık bağlantısı sağlaması da oldukça yerinde bir hareket olmuş.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu