Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPOTeknoloji

Tostumu yedim Oppo Find X bekliyorum…

Akıllı telefon pazarında son dönemde büyük bir değişim yaşanıyor. Çinli üreticiler inanılmaz işlere imza atarken büyük üreticiler ise halen isteneni ortaya koyamıyorlar. Huawei’nin GPU Turbo teknolojisi, Vivo’nun %95 ekran kasa oranına sahip telefonu NEX‘i tanıtması, Xiaomi’nin Mi 8 ailesi ile 1000 dolara para vermeden de gerçek bir amiral gemisi alınabileceği ve bugün de Oppo‘nun yeni telefonu Find X ile teknolojiyi bambaşka bir yere götürmeye hazırlanıyor. Çinli üreticiler bunları yaparken büyük üreticiler Apple ve Samsung ise resmen ölüm sessizliğine bürünmüş durumdalar. Bugün Oppo Find X için bir görsel yayınlandı ve telefonun da donanım özellikleri ortaya çıktı.

Oppo Find X
Oppo Find X

Oppo Find X teknik özellikler belli oldu!

Ortaya çıkan bu görselde anladığımız kadarıyla telefonda Snapdragon 845 yonga seti ve 256GB Hafıza ile 8GB RAM gücü kullanılacak. Bu saydıklarımız resmileşen özellikler ama resmi olmayan ve sızıdılan diğer özellikler ise şöyle olacak.

  • 6,4 inç OLED ekran muhtemelen edge yapıya sahip olacak
  • Arkada 20 megapiksel ve 16 megapiksel, önde 25 megapiksel kamera
  • 3645 mAh pil
  • Android 8.1.0 Oreo ve yeni nesil Color OS arayüz
  • Super VOOC teknolojisi ile çok kısa sürede şarj
  • 5X optik Zoom yapabilme
  • Ekrandan parmak izi okuma

Bu noktada telefon bugüne kadar görülmemiş teknik detaylar ile karşımıza çıkıyor. Beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz bunu bilemeyiz ama Oppo ve Vivo bu sektörü gerçek anlamda yönlendiren üreticiler. Oppo Find X siparişimizi verdik, bekliyoruz…

Huawei Mate 20 için sürpriz gelişme! Huawei gözünü kararttı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu