Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

HarmonyOS İşletimin Sisteminin Başlangıç Videosu Yayınlandı!

Huawei’nin yeni işletim sistemi HarmonyOS başlangıç açılış videosu ile gündeme geldi. Yeni video işletim sistemini şık gösterdi.

Akıllı telefon pazarında güç kaybetmeye devam eden Huawei yeni atılımlar gerçekleştiriyor. 2019 yılından bu yana geliştirilen HarmonyOS 2.0 için geri sayım başladı. Bugün gelen haberler ile yeni işletim sisteminin 2 Haziran’da lansmana çıkacağını öğrendik ve haberlerimiz de sizlerle paylaştık. Buna ek olarak şirketin eski alt markası olan Honor’ın da otomobil değil akıllı telefonlar üreteceğinden bahsetmiştik. Çinli teknoloji devinden yepyeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Şimdi de işletim sistemini başlangıç videosu internete düştü. Video da işletim sistemi oldukça hoş görünüyor.

2 Haziran’da yeni işletim sistemini Çin üzerinde yayınlayacak olan şirket ilerleyen günlerde de küresel anlam da karşımıza çıkacak. Yeni video ile görüntülenen işletim sistemi rakiplerine epey fark atacak gibi görünüyor.

HarmonyOS
HarmonyOS

HarmonyOS Başlangıç Videosu Yayınlandı

Tarihler 2 Haziran’ı gösterince Çin üzerinde lansmana çıkacak olan yeni işletim sisteminden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Yeni işletim sisteminin açılışından söz edecek olursak oldukça güzel bir ses ritmini açılışta duyuyoruz. Sesle birlikte ekran da Huawei markasının ismi yavaş yavaş beliriyor. Huawei’nin isminden sonra da işletim sistemi oldukça hoş bir animasyon eşliğinde gözümüze çarpıyor. Son olarak videonun sonun da Çince bir yazı yer alıyor ve tarih olarak kullanıcılara 2 Haziran saat 20.00 işaret ediliyor. Merakla beklenen işletim sistemi bakalım neler getirecek bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu