Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPixelTeknoloji

Google Pixel 6a Yakında Bizlerle Birlikte Olabilir

Google’ın yılan hikayesine dönen telefonu Google Pixel 6a için sevindirici haberler geldi. Çok yakında bu telefon bizlerle birlikte olabilir.

Jon Prosser’ın yakın tarihli bir raporu, Google Pixel 6a ve Pixel 6 Pro’da bulunan Tensor GS101 yongasını kullanılacağını gösteriyordu. Ancak yonga sıkıntısı nedeniyle Pixel 6a’nın Temmuz ayının sonuna ertelenebileceğini söyledi. YouTuber şimdi Pixel 6a’nın 11 ve 12 Mayıs’ta yapılması planlanan Google I/O’da duyurulacağını söylüyor.

Google Pixel 6a Temmuz ayında satışa sunulabilir

Bununla birlikte, daha önce söylendiği gibi, Pixel 6a’nın satışı, özellikle Temmuz sonu yani 28 Temmuz’da başlayacak. Daha önceki söylentilere dayanarak, Pixel 6a’nın 12.2 megapiksel IMX363 birincil kamera, 12 megapiksel IMX386 ultra geniş kamera ve 8 megapiksel IMX355 ön kamera içermesi bekleniyor.

Şirketin ayrıca Google I/O’da en çok beklenen Pixel Watch’ı tanıtması bekleniyor. Duyuru ile ilgili olarak, Pixel Watch’ın yakın zamanda ortaya çıkan Pixel 7 ve Pixel 7 Pro ile birlikte Ekim ayında tanıtılması bekleniyor.

Daha önceki sızıntılara göre, Pixel Watch “rohan” kod adına sahip ve 3 renkte sunulacak. Bunlar gri, siyah ve altın olacak . Depolama kapasitesinin, Samsung Galaxy Watch4’teki mevcut depolama miktarının iki katı olan ve Apple Watch ile aynı olan 32 GB olması bekleniyor. Pixel Watch’ın hem hücresel hem de sadece Wi-Fi varyantlar ile sunması bekleniyor.

Google Pixel 6A

Türkiye pazarını yine es geçecek olan Google, yeni uygun fiyatlı telefonu ile Android dünyasında kendine yer bulmak istiyor. Ancak bu hamlede en önemli nokta fiyat skalası. Eğer Google, geçtiğimiz yıllarda yaptığı gibi yüksek bir fiyat belirlerse işi yine yokuşa sürer. Mayıs ayında tanıtılacak olan bu yeni canavarlar bakalım 300 dolar bandında tutulabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu