Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Bu Yıl Ne Kadar Katlanabilir Telefon Üretecek Belli Oldu!

Katlanabilir telefon modellerinin öncüsü olan Samsung bu yıl 7 milyondan fazla katlanabilir telefon üretmeyi planlıyor. Detaylar geldi.

Aylardır, haftalardır katlanabilir telefon modellerinden söz ettik. Pek çok telefon üreticisi önümüzdeki süreç içerisinde birbirinden farklı katlanabilir telefonları karşımıza çıkaracak. Apple şirketi katlanabilir bir iPhone üzerinde çalışırken Samsung şirketi de Galaxy Z Flip serisi ile katlanabilir telefonlarını piyasaya sürecek. Öte yandan Çinli teknoloji devi Xiaomi’de kendine has katlanabilir telefon ve tabletler üzerine yoğunlaşmaya devam ediyor. Xiaomi ve OPPO katlanabilir telefonlar için Güney Koreli şirket ile anlaşırken şirketin bu yıl ne kadar katlanabilir telefonu piyasaya süreceği de belli oldu.

Güney Koreli teknoloji devi şu sıralar bütçe dostu tablet modelleri üzerinde çalışıyor. Önümüzdeki haftalar da iki farklı tablet modeli ile yüksek satışlara imza atmaya çalışacak olan şirket bu yıl katlanabilir telefonları ile adından epey söz ettirecek.

Samsung
Samsung

Samsung Bu Yıl 7 Milyondan Fazla Katlanabilir Telefonu Piyasaya Sürecek

Katlanabilir telefonların öncüsü olacak olan Güney Koreli şirket bu yıl içerisinde 7 milyondan fazla katlanabilir telefonu piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu yıl iki farklı katlanabilir telefonu karşımıza çıkaracak olan şirket, bu telefonlardan 7 milyondan fazla üretecek ve tüm dünya da kullanıcılarına sunacak. S-Pen desteğine de sahip olacak olan bu telefon modelleri açıldığında daha büyük ekran oranlarına ulaşacaklar. Diğer şirketlerin ne kadar katlanabilir telefon üreteceği konusunda herhangi bir bilgi yer almıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu