Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerNetflixOyun HaberleriTeknoloji

Netflix Games, Mobil Oyun Sektörüne Giriş Yaptı: İşte İlk Oyunlar

Netflix Games ile şirket mobil oyun dünyasına beş yeni oyunu ile giriş yapıyor. İşte dizi severleri sevindiren o gelişme ve ilk oyunlar.

Şirket, mobil oyunlarının ilk kez 3 Kasım’da Netflix Games platformunda dünya genelinde kullanılabileceğini duyurdu. Android telefonlarda ve tabletlerde yayınlandıktan sonra “Stranger Things 3: The Game” oyunu gibi toplam beş oyun oynanabilecek.

Netflix Games Platformu ile Stranger Things 3: The Game ve Yeni Oyunlar Artık Erişilebilir!

Akış şirketi, oyun hizmetini dünya çapında 190 ülkeye genişletti ve mobil oyunları birçok dilde erişilebilir olacak. Şirket, oyun hizmetlerini hiçbir ek ücret ödemeden temel aboneliğin bir parçası olarak sunacak. Mikro işlemler veya reklamlar bu platformda olmayacak.

Ayrıca oyuncular, abonelik limitleri kadar birden fazla cihazda oyun oynamak için aynı hesabı kullanabilirler. Ancak sadece yetişkin profillerinin mobil oyun oynama erişimi olacak.

Platformda yayınlanan yeni oyunların listesini sizlere sunalım:

  • Stranger Things 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Shooting Hoops
  • Teeter Up
  • Card Blast

Şirket, küresel bir kitleyi hedeflemek ve hem sıradan hem de uzman oyunculara hitap etmek için oyun kitaplığını güçlendirmeyi amaçlıyor. iOS cihazlarına sahip oyuncular ise önümüzdeki ayda bu platforma erişebilecek ve oyunları oynayabilecekler.

Ayrıca bazı oyunların internete bağlı olması gerekirken, bazı oyunların çevrimdışı olarak oynanması mümkün. Netflix’in bu oyun platformu şu an ilk aşamalarında ancak zamanla çok daha geliştirilmiş olacaktır. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu