Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNokia

Gizemli bir Nokia akıllı telefon sızdı!

Henüz geliştirilme aşamasında olan yeni bir Nokia akıllı telefon kameralara yakalandı. Arka kamera yapısıyla dikkat çeken telefonun orta segmentteki rekabete dahil olması bekleniyor.

Sızan görüntülere baktığımızda telefonda arkadaki üçlü kamera ve LED flaş kare düzeninde dizilmiş. Ancak bu donanımlar dairesel bir modüş üzerine yerleştirilmiş. Benzer modülü Nokia 9 PureView modelinde zaten gördük.

Yeni bir Nokia akıllı telefon geliyor

Cihazın adını henüz bilmiyoruz, ancak görsellerdeki bilgilerde  Nokia Daredevil kod adını taşıdığı görülüyor. Üçlü kamera paketinde ana sensör 48 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Kamera arayüz görüntülerinden anladığımız kadarıyla sensörlerden biri geniş açılı olacak. Diğeri de muhtemelen derinlik algılama için kullanılacak.

Su damlası şeklinde çentiğe sahip olan telefonun Snapdragon 710 ya da 730 işlemcilerinden birinden güç alacağı gelen bilgiler arasında. Parmak izi tarayıcısı arka tarafa konumlandırılan gizemli Nokia telefonda LCD tabanlı bir ekran göreceğiz.

Nokia’nın bu gizemli telefonu ne zaman duyuracağı henüz belli değil, ancak şirketin akıllı telefon tanıtımları için genelde MWC ve IFA gibi etkinlikleri beklediğiniz biliyoruz. Dolayısıyla önümüzde iki ay gibi bir süre var ve bu süreçte telefona ilişkin elimize daha fazla veri geçecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu