Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Yaklaşıyor Yaklaşmakta Olan! Realme Narzo 20 Serisi…

Realme dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Realme Narzo 20 serisi için lansman tarihi artık belli oldu. Heyecan dorukta!

Realme Narzo 20 serisi çok yakında geliyor. Realme, telefonların yolda olduğunu zaten doğruladı. Şimdi bir sızıntı lansman tarihini ortaya çıkardı ve lansman daveti de web’de ortaya çıktı. Gelecek telefonların renk çeşitlerini ve konfigürasyonlarını ortaya çıkaran aynı kaynak olan Himanshu’nun (@byhimanshu) tweet’ine göre Realme, Narzo 20 serisinin lansman tarihini yarın açıklayacak. Ancak, Himanshu tweet’inde lansman tarihinin 21 Eylül olduğunu açıkladığı için o zamana kadar beklemek zorunda değiliz.

Tweetin altında, Realme’nin göndereceği davetin bir fotoğrafı yanıtlandı. Resim, üstünde “Narzo” yazan mavi bir kutuyu göstermektedir. Kutunun içinde SUP Elde Taşınabilir Retro Oyun Konsolu var. Ayrıca kutuda bir enerji bar atıştırmalık var ve altta pil göstergeli daha küçük bir kutu var. Yoga markalı atıştırmalığın bütün dünyada kutudan çıkıp çıkmayacağını ise henüz bilmiyoruz. Tadını merak ettiğimizi de belirtelim.

https://twitter.com/darshil_khared/status/1305179699136487426

Realme’nin sürprizlerinden birinin de pil kapasitesi olması bekleniyor. Büyük bataryalar kullanan seriyi ima eden bir teaserın yayımlanacağı yönünde dedikodular var ancak netlik kazanmış değil. Realme Narzo 10 ve Narzo 10A, 5000 mAh pil kapasitesine sahiptir. Realme, 7000 mAh bataryaya sahip yeni piyasaya sürülen Galaxy M51’in batarya kapasitesini artıracak mı? Bu soruya yakında yanıt bulacağız. Ancak büyük ihtimalle Narzo 10 serisinde olduğu gibi tatmin edici bir pil ve oyun performansı olacak. Ayrıntıları öğrendikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu