Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 2020 modellerinin özellikleri sızdı! Hiçbirini alamayacağız

Apple’ın 5G destekli iPhone 2020 modelleri belli oldu. Önümüzdeki yılı içinde tam 5 yeni iPhone ile tanışacağız. Peki bunlar neler? İşte sızan bilgiler…

Apple için işler 2019 yılında hiç olmadığı kadar tuhaf geçti. iPhone tarafında yüzler gülmese de giyilebilir ürünler tarafında Apple rekor üstüne rekor kırdı. 5G desteğine sahip bir telefon tanıtamayan ve bunun tek sebebinin de öngörüsüzlük olduğunu düşündüğümüz bu süreçte iPhone 2020 modelleri ile tüm bu beklentiyi karşılamak istiyor. Peki bunu başarabilir mi? Bu sorunun cevabını vermek zor zira yeni nesil iPhone’lar 5G desteğine kavuşacak ama fiyatlar ne olacak?

Bugün gelen bilgilere göre Apple 2020 yılı içinde 5 farklı model tanıtılacak. Peki bu modeller hangileri

  • iPhone SE (Mart Ayında Spring Forward 2020 etkinliğinde tanıtılacak)
  • iPhone 12 (Eylül)
  • iPhone 12 Plus (Eylül)
  • iPhone 12 Pro (Eylül)
  • iPhone 12 Pro Max (Eylül)

 

Samsung, Xiaomi, Huawei ve OPPO gibi markalar 2020 yılı ortasına kadar 5G destekli telefonların fiyatlarını 300 dolara seviyesine çekecekler ve Apple muhtemelen 1.500 dolara satacağı 5G destekli yeni iPhone modellerini kime satacak en büyük soru bu.

Türkiye pazarında ise bu telefonların hiçbirinin satışı mümkün görünmüyor. Zira ülkemizde 5G ile ilgili en ufak bir yapılanma yok. Evet GSM Operatörleri bir şeyler yapıyor gibi görünüyor ama bu ne kadar yeterli ve bu çalışma sonucunda 2020 yılı Eylül ayına kadar ülkemizde 5G kullanılmaya başlanabilir mi? Bunun da yorumunu sizlerin takdirine bırakıyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu