Akıllı TelefonSamsungTeknoloji

Galaxy S8 Ses Özellikleri Nasıl Olacak?

Samsung’un şubat ayında düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtacağı bir sonraki amiral gemi modeli Galaxy S8 cephesinden bilgiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ön kamerasıyla gündeme gelen telefon iddiaya göre otofokus özelliğine sahip bir selfie kameraya sahip olacak. Arka bölümdeki çift kamera donanımının yer alıp almayacağı ise şu an için belirsiz. Kısa süre önce gündeme yansıyan bir haberde Samsung’un çift kamera yerine tercihinin bir kez daha tek kamera olacağı iddia edildi.

Güney Kore’den gelen son haberlere bakıldığında ise bu defa Galaxy S8’in ses özelliğiyle gündeme geldiğini görüyoruz. Şirkete yakın kaynaklara göre sekizinci nesil Galaxy S telefonda stereo hoparlör yer alacak. Harman markasını taşıyacak stereo hoparlörler kuşkusuz Galaxy S8’i ses noktasında rakiplerinden farklı kılacaktır.

Galaxy S8

Samsung’un 8 milyar dolar ödeyerek Harman markasını satın almasıyla, şirketin sahip olduğu ses teknolojilerinin telefon ve tabletlerde kullanıma sunulması sürpriz olmasa gerek. Samsung yetkilileri zaten Harman teknolojilerinin Galaxy modellerde kullanılacağını yönünde beyanatlarda bulunmuştu.

Bir diğer gelişme ise ekran boyutu tarafında. SM-G950 ve SM-G955 model numarasına sahip olacak Galaxy S8 modelleri gelen haberlere göre 5.7 ve 6.2 inç ekrana sahip olacak. 5.7 inçlik model kavisli ekrana, 6.2 inçlik model ise neredeyse çerçevesiz bir ekran tasarımına sahip olacak. Söz konusu iddianın açıkçası pek de ihtimal dahilinde olduğunu söylemek doğru olmayacaktır. Samsung’un 5.1 ya da 5.2 inç büyüklüğünde Galaxy S8 modelini askıya alacağına pek ihtimal vermiyoruz.

Snapdragon 830 ve Exynos 8895 işlemcisinden güç alacak telefonda 64 GB dahili depolama, 6 GB RAM, microSD kart desteği, suya ve toza karşı dayanıklı yapı ve Android 7.0 başlıca özellikler olacak.

>> İlginizi çekebilir; Samsung Galaxy Note 7 pil tasarımı patlamaların sebebi mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu