Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy F42 5G Teknik Özellikleri Belli Oldu!

Akıllı telefon pazarının lideri Samsung lansmana hazırlanıyor. Samsung Galaxy F42 5G teknik özellikleri ile haberimize konu oldu.

Dün ve bugün hem tablet hem de akıllı telefonları için güncelleme yayınlayan Samsung durmuyor. Ülkemiz de ve dünya da milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapan şirket yeni bir amiral gemisi üzerinde çalışıyor. Hindistan lansmanlarını erteleyen şirket yeni telefonlarını hep birlikte tanıtacak gibi görünüyor. 6 farklı telefonu tanıtacağından defalarca kez bahsettiğimiz şirket görünüşe bakılırsa 6’dan fazla telefonu karşımıza çıkaracak. Uzun bir süredir sızıntılarla gündeme gelen Samsung Galaxy F42 5G akıllı telefonun teknik özellikleri belli oldu. Cihaz özel sertifikalara da sahip olacak.

Yeni amiral gemileri ile birlikte 5G teknolojisini karşımıza çıkarmaya devam edecek olan şirket Android 11 ile çalışan telefonlar üretiyor. Andorid 12 işletim sistemini de bekleyen şirket bir türlü durdurulamıyor.

"<yoastmark

Samsung Galaxy F42 5G Teknik Özellikleri

Android 11 işletim sistemi ile çalışacağı belli olan F42 5G akıllı telefon 5G teknolojisine ev sahipliği yapacak. Çeşitli veritabanı sitelerinde SM-E426B model numarası ile listelenen telefon yakında gelecek gibi görünüyor. Lansmana çıkmadan önce Wi-Fi Alliance sitesinde görüntülenen telefon One UI 3.0 katmanına sahip olacak. 2.4GHz ve 5.0GHz Wi-Fi bantlarını destekleyecek olan telefonun Bluetooth standardı henüz açıklanmadı. Snapdragon 750G işlemciden güç alacak olan telefon, 4500mAh kapasiteli bir pile ev sahipliği yapacak. Cihaz da dörtlü kamera kurulumu da karşımıza çıkacak olan diğer özellikler arasında yer alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu