Güncel Teknoloji HaberleriGündemKonsol OyunlarıOyun HaberleriOyun KonsoluPlayStation

God of War: Ragnarok Devasal Bir Yapım Olacak!

God of War: Ragnarok PS4 ve PS5’te kapladığı alan ile dikkatleri üzerine çekecek. Bu oyuna DLC diyen Xbox fanları şok oldu.

Yılın oyunu için geri sayım başladı. Kasım ayının ilk haftasında çıkacak olan GoW: için yeni bilgiler ortaya çıktı. PlayStation 5 için God of War: Ragnarok oyununun boyutu, PlayStation Game Size tarafından bildirildiği üzere ABD’de 84 GB ve Avrupa’da 100 GB’ın altında olacak.

PlayStation 4 için oyunun boyutu ABD’de 106.9 GB ve Avrupa’da 118.5 GB olacak. Bunun piyasaya sürüldüğü gün kullanıma sunulacak olan 1.001.000 yama yüklü oyunun boyutu olduğunu belirtelim. Ragnarok için Xbox fanları DLC yakıştırmasını yapmıştı. Ancak görünüşe göre oyun devasal yapısı ile dikkatleri üzerine çekecek.

Hatırlatmak gerekirse; God of War’un 2018 yılında PlayStation 4’te yayınlanan önceki bölümünün dijital sürümünü yüklemek için 45 GB boş alan gerekiyordu. God of War: Ragnarok’un ABD ve Avrupa versiyonları arasındaki fark, daha yerleşik yerelleştirme dillerinin varlığından kaynaklanıyor. Bazı sürümlerde Rusça’ya tam yerelleştirme olacağına dair bilgiler var.

God of War Ragnarok

Oyunu önceden indirme özelliği 2 Kasım’da, ilk incelemeler 3 Kasım’da yayınlanacak. Bir aksilik olmazsa God of War: Ragnarok’un piyasaya sürülmesi 9 Kasım’da PlayStation 4 ve PlayStation 5’te gerçekleşecek. Bu oyun yılın oyunu seçilecek bizden söylemesi. PlayStation Türkiye sayesinde Türkçe dil seçeneği ile gelecek olan GoW: Ragnarok bakalım Elden Ring’i unutturacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu